.

Линия започва от тук Външните признаци - Знак тоалетна - Знак за паркиране - Потребителски знак - Винил подови настилки - Външни знаци - Офис знак - Естетически елемен?

Линия започва от тук Външните признаци - Знак тоалетна - Знак за паркиране - Потребителски знак - Винил подови настилки -

BGN 5.20

Сума
Налично за поръчка

✔ ВСИЧКО ЗАПОЧВА от ТУК : Прикрепете този офис или пътен знак близо до входа на имота или на работното място, за да предупреждават водачите и на посетителите за необходимостта да се подредят в ред организиран начинЗнак "Тази линия започва от тук" също изпълнява функцията на тротуарного знак. ✔ ЗДРАВА табела : Да ви не мамят знаци от изкуствена пластмаса; нашата знак от ултра силна алуминиеви композитни материали е водоустойчив и издържа на дъжд, сняг и суграшица.Благородна текстура мастило не е беля и да не избледняват след много години употреба. ✔ ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР : размер 8.5 x 10 инча, този знак е достатъчно голям, за смели мнения, но е достатъчно малък, за домашна или бизнес употреба.Ярки графични мастило професионално качество позволяват лесно се чете този знак. ✔ ЛЕСНО за ЧЕТЕНЕ : този метален знак отбелязани с удебелен шрифт, и можете да го забележите отдалеч.Направете вашето съобщение разбираемо за семейството си и посетители.Дайте им да знаят къде започва линия. ✔ ЗНАК на ОПАШКАТА : Регистрация на промишлен клас служи за домашна или офис употреба за посетители на или от превозни средства, призовавайки ги да останат на опашката, когато трябва да се забавя движението или хората започват да се преодолеят бариери.Този знак ще повиши сигурността и да се поддържа безопасна дистанция. ✔ ВСИЧКО ЗАПОЧВА от ТУК : Прикрепете този офис или пътен знак близо до входа на имота или на работното място, за да предупреждават водачите и на посетителите за необходимостта да се подредят в ред организиран начин.Знак "Тази линия започва от тук" също изпълнява функцията на тротуарного знак. ✔ ЗДРАВА табела : Да ви не мамят знаци от изкуствена пластмаса; нашата знак от ултра силна алуминиеви композитни материали е водоустойчив и издържа на дъжд, сняг и суграшица.Благородна текстура мастило не е беля и да не избледняват след много години употреба. ✔ ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР : размер 8.5 x 10 инча, този знак е достатъчно голям, за смели мнения, но е достатъчно малък, за домашна или бизнес употреба.Ярки графични мастило професионално качество позволяват лесно се чете този знак. ✔ ЛЕСНО за ЧЕТЕНЕ : този метален знак отбелязани с удебелен шрифт, и можете да го забележите отдалеч.Направете вашето съобщение разбираемо за семейството си и посетители.Дайте им да знаят къде започва линия. ✔ ЗНАК на ОПАШКАТА : Регистрация на промишлен клас служи за домашна или офис употреба за посетители на или от превозни средства, призовавайки ги да останат на опашката, когато трябва да се забавя движението или хората започват да се преодолеят бариери.

Декларирани характеристики