.

Hemoton 2 бр. Стъклена Банка за съхранение на продукти Прозрачен Боросиликатный Фланец Консервиране Контейнер Туба със Запушалка за Подправки, Захар, Кафе, Бисквити, Б?

Hemoton 2 бр. Стъклена Банка за съхранение на продукти Прозрачен Боросиликатный Фланец Консервиране Контейнер Туба със Запушалка

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Стъклен буркан от бонбони за печене устойчиви на използване, както миене на съдове, гарантира дълъг живот на продуктаРезервоар за съхранение на продукти за дома и кухнята, херметически контейнер за съхранение на храна запазете вашата храна организирани.Запечатани банка от прозрачен borosilicate стъкло е идеално за съхранение на бисквити, захар, брашно, подправки и т. Устойчив на употреба и пране на съдове гарантира дълъг живот на продукта., Идеален за съхранение на бисквити, захар, брашно, подправки и т. Запечатывается кръгла топка от корк, запазва свежестта на продуктите си.Описание, Изработени от висококачествени borosilicate стъкло, безопасно за здравето.Висока прозрачност, можете веднага да видите съдържанието вътре.Добре се затваря със запушалка, която осигурява най-добрите условия за съхранение на бисквити, бонбони, подправки, брашно, чай, ядки, зърнени храни и т., Особености - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : Високо боросиликатное стъкло и корк.- Размер : 9,6x9,6x10 см, 9,6x9,6x14 см - Капацитет : 500 мл, 800 мл - идеален за съхранение на бисквити, захар, брашно, подправки и т. - Запечатывается кръгла топка от корк, запазва свежестта на продуктите си.- Изработен от висококачествен borosilicate стъкло с висока прозрачност, можете веднага да видите съдържанието вътре.- Резервоар за съхранение на продукти у дома и в кухнята, запазвайте ред в храната.-Устойчивост на използване и пране на съдове гарантира дълъг живот на продукта.В комплекта е включена 1 чаша резервоара за съхранение с обем 800 мл, 1 стъкло резервоар за съхранение с обем 500 мл.

Декларирани характеристики