.

Bluetooth-високоговорител Zyyini, Старомодна говорител, Слушалка в класически стил, Портативен безжичен говорител, с 3 режима на въвеждане, в стил плеър грамофонни плочи з?

Bluetooth-високоговорител Zyyini, Старомодна говорител, Слушалка в класически стил, Портативен безжичен говорител, с 3 режима

BGN 16.07

Сума
Налично за поръчка

[Изящна изработка] същото умение, че и при оригиналния винил и многопластова структура на cd-rom диска, канава завъртане на лоста - всички тези материали са създадени за по-приятни усещания [Естествен звук] Говорител е оборудван с професионална звукова намотка с по-голям диаметър, за да се осигури достатъчна движеща сила и интегрира алгоритъм за цифрова обработка на сигнала на процесора. [Ново бесступенчатое промяна на скоростта] Новата технология бесступенчатого промяна на скоростта, натиснете бутона, когато силата на звука ще бъде максимално, ще се появи съвет "звуков сигнал", в противен случай, силата на звука ще се намали. [Многофункционален говорител] Многофункционален слушалка Bluetooth, възпроизвеждане чрез Bluetooth, поставете картата с памет, за да играят, свържете кабела AUX за възпроизвеждане.Вграден полимерно-литиева батерия с капацитет 1000 mah (включени в комплекта). [Стил плеър грамофонни плочи] Съчетавайки класически усещания с nordic естетика, ние разработваме Bluetooth-високоговорител в стил плеър грамофонни плочи, отговарящ естетически стандарти за младежта.

Декларирани характеристики