.

прозрачна Ваза iplusmile, Прозрачни Вази, 20 бр. Стъклени тръби с пробковыми тапи, 20x150 мм, тръби с добра герметичностью за Научни Експерименти, партита, Декорации, за Съхр?

прозрачна Ваза iplusmile, Прозрачни Вази, 20 бр. Стъклени тръби с пробковыми тапи, 20x150 мм, тръби с добра герметичностью

BGN 17.33

Сума
Налично за поръчка

Висококачествен стъклен материал, приятелски настроенСтъклен материал осигурява трайно ползване и е.Опаковката съдържа 20 прозрачни стъклени пробирок с тапа и четка за почистване и употреба, това е достатъчно за ежедневна употреба и подмяна, както и първокласно качество за продължителна употреба.Компактният и прост дизайн.За съхранение на козметични средства, като например козметични проби, лосиони, течни, гел и т. са Лесни за носене и удобни за използване по време на пътуване.Пробирка има много добра херметичност, както и корк, лесно затваряне и се притеснявам, че я изолира от въздуха и течността, предотвратява вытекание съдържанието и запазва съхранявани сухи елементи. Няколко пробирок.Може да се използва за съхраняване на течности, прахове, бижута, бонбони, семена, мъниста или на проби.Също така е подходящ за използване в лаборатория за отглеждане на растения, декорация на празнични партита, дом, като бонбони за сватбени награди или деликатни подаръци за приятелите и семейството си.Висококачествен стъклен материал, приятелски настроен.Стъклен материал осигурява трайно ползване и е.Опаковката съдържа 20 прозрачни стъклени пробирок с тапа и четка за почистване и употреба, това е достатъчно за ежедневна употреба и подмяна, както и първокласно качество за продължителна употреба.Компактният и прост дизайн.За съхранение на козметични средства, като например козметични проби, лосиони, течни, гел и т. са Лесни за носене и удобни за използване по време на пътуване.Пробирка има много добра херметичност, както и корк, лесно затваряне и се притеснявам, че я изолира от въздуха и течността, предотвратява вытекание съдържанието и запазва съхранявани сухи елементи. Няколко пробирок.Може да се използва за съхраняване на течности, прахове, бижута, бонбони, семена, мъниста или на проби.Също така е подходящ за използване в лаборатория за отглеждане на растения, декорация на празнични партита, дом, като бонбони за сватбени награди или деликатни подаръци за приятелите и семейството си.Характеристики ● Цвят : прозрачен ● Материал : стъкло ● Размер : прибл. 15 x 2 x 2 см ( ДхШхВ). ● Висококачествен стъклен материал, приятелски настроен.Стъклен материал осигурява трайно ползване и е. ● Опаковката съдържа 25 пробирок от прозрачно стъкло със запушалка и четка за почистване и употреба, това е достатъчно за ежедневна употреба и подмяна, както и по-високо качество за дълъг период на употреба.

Декларирани характеристики