.

Bettomshin Регулируема Рычажный Клип, Бутон за Изваждане Быстроразъемный Рычажный Скоба Двухтактного действия с Товароподемност 353 Килограм От Високо Стомана GH-302-DM Ры?

Bettomshin Регулируема Рычажный Клип, Бутон за Изваждане Быстроразъемный Рычажный Скоба Двухтактного действия с Товароподемност

BGN 10.76

Сума
Налично за поръчка

【Характеристики】- Удерживающая способност : 160 кг / 352,74 килограм; Номер на модел : GH-302-DM; ъгъл на разкриване на химикалки 45 градуса и ход на буталото 12 мм / 0,47 инча; Цвят : червен, сребрист тон; Тип : двутактов; Име на продукта : рычажный скоба 【Материал】- Затвори-барабанен е изработена от висококачествена стомана с високо покритие, син на цинк за устойчивост на корозия, за защита от ръжда.Работи добре при различни температури на околната среда, както на закрито, така и на улицата.Устойчив на въздействието на масла и петна дръжка от червена пластмаса с капак осигурява лесна, сигурна и комфортна експлоатация. 【Конструкция】- двутактов тип, позволява задържане на детайла в изправено положение; Здрав захват за инсталиране на тела, тела за инструменти или подвижни дъна. 【Лесна инсталация】- Шарнирные скоби са лесни за инсталиране, просто закрепете ги с винтове.Разстояние инсталация се регулира, дори и ако се установи, че е малко далеч или близо, вие винаги можете да регулирате се притеснявам и да го стегнат, или свободно забавяне. 【Прилагането на】- Шарнирные скоби могат да се използват в металообработващата промишленост при пробивни, заваряване, гибке, шлифовании, изпитване и монтаж, а също така в дървообработването и пластмасовата индустрия при склеивании, пробивни, рязане и фрезеровании тела.Bettomshin Два ключа Clamp Product Features1. Уникален быстроразъемный рычажный скоба двухтактного действие позволява задържане на детайла в изправено положение. Изработен от стомана с високо син цинковым покритие за устойчивост на корозия. Нескользящая дръжка с пластмасова капачка за лесно, безопасно и комфортно работы4. Благодарение на здравата конструкция и ефективно дизайна на този незаменим инструмент гарантира надеждно сцепление с обработените детайли, като по този начин фиксация, която не се плъзга. За да използвате само поставете основата на устройството, настройка на екпч, и в съответствие със специфичните изисквания на вашия проект и вземете коляно назад, за да се осигури оптимално усилие за натискане на детайла - това е толкова просто. Шарнирные скоби могат да се използват в металообработващата промишленост при пробивни, заваряване, гибке, шлифовании, изпитване и монтаж, а също така в дървообработването и пластмасовата индустрия при склеивании, пробивни, рязане и фрезеровании тела.

Декларирани характеристики