.

Стенни изход USB Type C, двойна високоскоростен изход 20 Усилвател, възможност за бързо зареждане Smart 4.8 A, защитена от неоторизиран достъп Стенни плоча, което е включено ?

Стенни изход USB Type C, двойна високоскоростен изход 20 Усилвател, възможност за бързо зареждане Smart 4.8 A, защитена от

BGN 3.92

Сума
Налично за поръчка

капацитет на зареждане 4,8 А, позволява да се зарежда два USB устройства тип с и тип A едновременно, без преходнициUSB type c не може да зареждате лаптопа, това не е пристанище, PD.Две високотехнологични "умни" USB порта точно определят изискванията електроенергийната и съответно осигуряват оптимална зареждане. Максимум 2,4 Както на USB-порт зареждайте i Phone, i Pad, i Pad Mini, Android, таблети и още много други без да използвате адаптер за захранване.Съвместим с USB 1.Предназначен за задната и страничната кабели за лесна инсталация. Гаранция 1 година - Ние предоставяме гаранция 1 година на тази търговска точка, моля, пишете ни на всеки въпрос и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Замяна или връщане ще бъдат предоставени в съответствие с вашите предпочитания. Гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни. капацитет на зареждане 4,8 А, позволява да се зарежда два USB устройства тип с и тип A едновременно, без преходници.USB type c не може да зареждате лаптопа, това не е пристанище, PD.Две високотехнологични "умни" USB порта точно определят изискванията електроенергийната и съответно осигуряват оптимална зареждане. Максимум 2,4 Както на USB-порт зареждайте i Phone, i Pad, i Pad Mini, Android, таблети и още много други без да използвате адаптер за захранване.Съвместим с USB 1.Предназначен за задната и страничната кабели за лесна инсталация. Гаранция 1 година - Ние предоставяме гаранция 1 година на тази търговска точка, моля, пишете ни на всеки въпрос и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Замяна или връщане ще бъдат предоставени в съответствие с вашите предпочитания. Гаранция за връщане на парите в рамките на 30 дни.Стенни изход Usb c при поставянето на един инструмент, играе роля в осигуряването на заключване.Само ако едновременно не е поставена двойна все още мъниче.тази функция може да попречи на вмъкването на ненужна за хората, които използват подобрената сигурност. USB-port Type-C с мощност 3,0 ампер ускорява зареждането на вашия usb-устройство, USB-порт Type-C е обратим и по-удобен за живота си.

Декларирани характеристики