.

TOYANDONA 10 бр. Мини-Кофа за Боклук, Малки Аксесоари За Дома, Малка Кофа за Боклук, Малки Играчки за Боклук Кофи, Кухненско Кофа за Боклук, малкият Модел, Декоративно кошч?

TOYANDONA 10 бр. Мини-Кофа за Боклук, Малки Аксесоари За Дома, Малка Кофа за Боклук, Малки Играчки за Боклук Кофи, Кухненско

BGN 5.98

Сума
Налично за поръчка

Играчка за мусоровоза : Реалистичен дизайн и качество на изработка, добър аксесоар за вашия мини-у домаМалка кофа за боклук : Многофункционално, това е мини-кофата за боклук, може да се използва за декор на миниатюрни сцени от живота, занаяти.Игра комплект за мини-боклуци на резервоара : Материал е безопасен и траен, е различна устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Играчка-пъзел : Притежава висока устойчивост на износване, изключително здрав и практичен за употреба.Десктоп кофата за боклук : Мини кофа за боклук може да донесе повече удоволствие на вашите поделкам, това е мини-кофа за боклук ще си куклена къща забавно и уникално.Играчка за мусоровоза : Реалистичен дизайн и качество на изработка, добър аксесоар за вашия мини-у дома.Малка кофа за боклук : Многофункционално, това е мини-кофата за боклук, може да се използва за декор на миниатюрни сцени от живота, занаяти.Игра комплект за мини-боклуци на резервоара : Материал е безопасен и траен, е различна устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Играчка-пъзел : Притежава висока устойчивост на износване, изключително здрав и практичен за употреба.Десктоп кофата за боклук : Мини кофа за боклук може да донесе повече удоволствие на вашите поделкам, това е мини-кофа за боклук ще си куклена къща забавно и уникално.Списък на пакетите 10x1 /50 мини кошчета за боклук Характеристики Материал : ABS Декор за пясък, плот - Размер : около 1,60 X1,60 X2,90 cm /0,63 X0,63 X1 мини кофа за боклук. - Цвят : както е показано на малък кошчето за боклук - Бижу е перфектният аксесоар и украшение за мини-къщите.Удобен, лесен, практичен, атмосферни и елегантна, тя може да стане по-добър модел боклуци кофи за мини-декор къща със собствените си ръце. - Добри детайли и уникален дизайн правят мини-кофа за боклук са много ярки и креативни мусорным ведро. -Многофункционално, това е мини-кофата за боклук, може да е за декор на миниатюрни сцени от живота, работи и т. Настолни кошчето за боклук. - Това е мини-кофа за боклук е добре проектирано и изработено, за да си деца е дома спътник за цял ден играе в малка кофа за боклук. -Изработено от висококачествена ABS-материал за издръжливост и практичност, идеално за сладкиш на масата САМ, декор микро-пейзаж.Информация за стоки саксия Умален модел украса за боклук кофи, специално предназначени за украса на сладкиш на масата, тя също може да се използва като реквизит за снимки или декорация на вашия работен плот.

Декларирани характеристики