.

XINGO 100ШТ Кабелни Превръзки с цип Тежкотоварни, Найлонови и Пластмасови Телена на основата на премиум-клас с якост на опън от 50 паунда, Самоблокирующиеся Черни Найло?

XINGO 100ШТ Кабелни Превръзки с цип Тежкотоварни, Найлонови и Пластмасови Телена на основата на премиум-клас с якост на опън

BGN 3.90

Сума
Налично за поръчка

★ 【Отличен дизайн】 самоблокирующаяся конструкция на обков, здрава и трайна, лесна работаШирината на нашата кабелна основата е 0,18 инча / 4,8 мм, което прави кабелна настилки върху циментови основи-твърда, отколкото кабелни превръзки същия размер, представени на пазара, както якост на опън ви позволява да го използвате в повечето случаи. ★ 【Висококачествени материали】 се Използва огнеупорна материал от найлон 66 индустриална сила, която може да се използва в среда от -35 ℃ до 85 ℃, има висока нагрузочной способност, антивозрастным, антикислотным, антикоррозийным действие и дълголетие. ★【Простотав използване】Вие само раскладываете неща, които трябва да се прибират, а след това загибаете едната страна на малък пильного платно навътре, продеваете стрелката чрез друга част бутони и лесно вытягиваете си. ★ 【Широко приложение】XINGO Zip Ties е идеално за връзване на кабели, растения, опаковки и т. Това е един добър помощник за семейство, офис, градина, работилница и други места. ★ 【 Послепродажная гаранция 】 Ако имате някакви недоволство стока, ние предлагаме 30 дневна политика за връщане на парите.Това, че предоставя XINGO, - това е не само добри продукти, но и качествени услуги.Опитайте това, е абсолютно без риск!Побързайте и натиснете, за да добавите в кошницата!.

Декларирани характеристики