.

ALLMRO Малка кофа за Боклук Компрессионный Тенис на бунището Творчески Пластмасов Контейнер за Боклук Малка кофа за Боклук Мини кофа за Боклук Офис Кухня (Цвят: кафе)

ALLMRO Малка кофа за Боклук Компрессионный Тенис на бунището Творчески Пластмасов Контейнер за Боклук Малка кофа за Боклук

BGN 51.80

Сума
Налично за поръчка

идеално за спални, баня, тоалетна, офис, конферентна зала, изложбена зала, магазин, кухня, колата и много други ★ Вие също можете да го сложите на масата като кутия за съхранение, който е подходящ за кухни, бани, спални и офиси. ★ Широко приложение : Нашето кофа за боклук върви добре с повторна употреба продуктови пакети, подходящи за кухня, баня, дом на колела, пране и т. ★ Компактно и екологично чисто кофата за боклук, може удобно да се заселят там, където ви е необходимо. ★ Спестете място, правете кухня чист и подреден. идеално за спални, баня, тоалетна, офис, конферентна зала, изложбена зала, магазин, кухня, колата и много други. ★ Вие също можете да го сложите на масата като кутия за съхранение, който е подходящ за кухни, бани, спални и офиси. ★ Широко приложение : Нашето кофа за боклук върви добре с повторна употреба продуктови пакети, подходящи за кухня, баня, дом на колела, пране и т. ★ Компактно и екологично чисто кофата за боклук, може удобно да се заселят там, където ви е необходимо. ★ Спестете място, правете кухня чист и подреден.Функция : За Съхранение.

Декларирани характеристики