.

ALREMO 2 бр., Готварска Кошница от Неръждаема Стомана, Стойка за Домашна Посуда, Подвижни полици За Мивки, 8.81*(11.22-18.5)*3.7 вътре, подходящ за правоъгълна мивка (сив цвят)

ALREMO 2 бр., Готварска Кошница от Неръждаема Стомана, Стойка за Домашна Посуда, Подвижни полици За Мивки, 8.81*(11.22-18.5)*3.7

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

[Размер на продукта] Разтегателен сушилник за съдове има размери 11,22x8,81x3,7 инча (около 28,5x22,4x9,4 см), разтегателен диапазон 11,22-18,50 инча (около 28,5x47 см), подходяща за сифони повечето кухни [Спестяване на пространство] Сушилня за чинии и чаши, ополаскивателей зеленчуци и плодове.Независимо клон осигурява чистота и ред съдове за готвене и спестява място за миене.Моля, правилно измерете вашата мивка преди да купите, за да сте сигурни, че тавата за източване на подходящ точно за вашата мивка. 【Материал за хранителни продукти】 Благородна тръба от неръждаема стомана с дебелина 8,25 мм и технология за свързване ABS-пластмаса, здрав, не е лесно ръжда, гладка повърхност, здрава и дългогодишна, напълно не съдържа BPA, сигурна и надеждна, прави я по-добре да защитават вашите ръце и мивка. 【Плъзгаща се конструкция】 Телескопична кошница за източване на регулация, телескопичен прът свободно се измъква, винтове свободно да определи дължината на кошници за източване, и я лесно да се измести, което осигурява творческа решение за пестене на място при приготвянето на ястия, идеален за стандартна или дори по-голяма мивка в кухнята.Това е най-добрият избор за кухненските прибори и инструменти за приготвяне на храна. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 Чудесен подарък за Деня на майката, Деня на бащата, Коледа, Нова година, подаръци за членовете на семейството и на всички фестивали.Гаранция една година.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Материал : Неръждаема стомана. Цвят : сив / черен. Препоръчителна употреба : За кухня. Вид на закрепване : над мивка. Тегло на продукта : 12,8 унция. Размери на продукта : 8,5 "D x 11,8 "W x 3,54"З.

Декларирани характеристики