.

Чанта за тоалетни принадлежности G2TUP, вдъхновена от престъпници Morgan Fans, Престъпни Стоки, Пътна косметичка It ' s Who You Are за малки момичета (черен)

Чанта за тоалетни принадлежности G2TUP, вдъхновена от престъпници Morgan Fans, Престъпни Стоки, Пътна косметичка It ' s Who

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

♡ ЗДРАВ материал : Косметичка за криминальных подаръци изработени от холщового материал и ярки косметичек с принтом, също така повърхността на нашата козметични чанти водоустойчив ♡ Размера на своята практика за фен на мястото на престъплението : 23 * 17 см, лесно търпи козметични продукти за грим, като червило, сенки за очи. ♡Чанта за аксесоари Morgan and Garcia ви позволява да покажете любовта си към своя любим профилографу BAU.Чанта cluth, вдъхновена от телевизионно шоу, с надпис "Това е, кой си има, миличка.Можете да видите красотата във всичко и всеки, където и да отидеш ". ♡Чанта Crime с цип - идеален подарък за феновете на престъпния свят. ♡Уникален подарък за феновете на криминален сериал!!Летят ли на мястото на престъплението, за да хване престъпник, или свършат до дивана, за да края гледане на любимите си епизоди на "Престъпност", ще се почувствате като официален профайлером в косметичке на разположение na престъпна стил!.Ние сме специализирани в производството на чорапи / Кафе steins.Нашите продукти са вдъхновени от предмети от бита, такива като домашни животни, природа, научни продукти и много други.Характеристики : 1. Хлопчатобумажный материал позволява машинную пране и разтягане на крак, като предоставя идеален кръг размер. Тези чорапи съдържат много забавно съобщение, което ще ги накара да рассмеяться. Тези страхотни чорапи - уникален забавен подарък за специални случаи.Този път, носете подарък, който ще незаличима ефект, и си представете реакцията на вашите близки. Идеално за празнични дни, рождени дни, двойки, housewarming, ден на майката, дама, подарък за нов дом и валентинок.

Декларирани характеристики