.

Amosfun 1 бр., Острилка за моливи Spaceman, Детски Стационарни Електрически Острилка за Моливи, Ръчна Острилка за Моливи с един Дупка, Ръчно Кривошипная Острилка за Моливи, ?

Amosfun 1 бр., Острилка за моливи Spaceman, Детски Стационарни Електрически Острилка за Моливи, Ръчна Острилка за Моливи с един

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Канцелярский инструмент за моливи : Острилка практичен, това е удобен и ефективен инструмент за работа и училищеМини-острилка за моливи : В зависимост от вашите нужди, изберете къса, и ще можете да получите карандашные пръчки с различна дължина.Подарък за рожден ден на космическа тематика : ще ви помогне бързо се изострят молив.Лесен за използване, сърцевината на молив, не е лесно да се прекъсне.Забавно проучване : Мультяшные очите на случайни цветове, cartoony дизайн, децата започват да обичат да пишат и да рисуват.Острилка Space-Man : Подходяща за училище, клас, офис, студио и домашна употреба, необходимите канцеларски материали за студенти.Пратката включва 1 х острилка за моливи, Особености -Материал : пластмаса и метална Ръчна острилка за моливи. - Ще ви помогне бързо се усъвършенствате вашия молив.Лесен за използване, лесно да се прекъсне сърцевината на молив Малка острилка ви за моливи. - Лесна и практическа острилка за моливи и за офис, училище с един отвор за подостряне на моливи. - Cartoony дизайн, децата започват да обичат да пишат и рисуват цветен острилка ви за моливи. - Ръчна острилка за моливи, лесна за експлоатация.Пластмасова острилка лесно да се прекъсне. - Произведен от материал, който може многократно да се използва на върха на автоматична острилка за моливи.Описание на продукта Острилка за моливи преносима Лек и практичен острилка за моливи и за офис, училище.острилка за моливи Компактен и издръжлив дизайн прави тази острилка идеална за използване в класната стая и офиса.метална острилка Острилка за моливи изработени от висококачествена пластмаса и метал. креативна острилка - чудесен подарък или награди за студенти или на вашето дете.

Декларирани характеристики