.

Спирала дъвка за коса (10 броя), Спирала Дъвка за коса за Гъста коса, Дъвка за коса с държач под формата на cauda equina за жени (различни цветове), гумени ленти за коса, без г?

Спирала дъвка за коса (10 броя), Спирала Дъвка за коса за Гъста коса, Дъвка за коса с държач под формата на cauda equina за

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

❌ НЕ мнущиеся : Тези спирала щипки за коса, за жени запазват красотата на вашата косаСпирала фиби за коса за гъста коса не сминаются и не увреждат косата.Тези спирала фиби за коса предотвратяват тяхната крехкост!. ? НАДЕЖДНО сцепление : Тези спирала щипки за коса, за жени са идеални завязками за коса на телефонен шнуре, удерживающими обем.Голям размер заколок за коса за жени приподнимает и поддържа гъста коса. ?♀️ НИКАКВИ ГЛАВОБОЛИЯ : тази пластмасова спирала шнола за коса няма да доведе до главоболие!Дори и в най-тугом опашката професионални дъвка за коса за жени markless ще ви пълна подкрепа, без главоболие!. ? ВОДОУСТОЙЧИВ : прозрачна спирала дъвка за коса с гладка повърхност, не абсорбират вода!Шнуровая замазка за коса / къдрава основата за коса лесно се изваждат от влажна коса, без да се повреди.С тази спирала етаж под за коса повече никакви мокри китките!. ?СТИЛНИ : Дъвка за коса от прозрачен кабел - малки спирала дъвка за коса, които са приятни на допир и изглежда красиво.Спирала спирала за коса от гумени ленти за коса оказва стилна гривна!Тези дъвка за гъста коса изглеждат чудесно както в прическа, така и извън нея!.

Декларирани характеристики