.

QACCF Женски Перука на 80-те години, Къдрава Коса Съпруги, Голям Кошер, Женствена Прическа от 60-те години, Ретро-Bouffant, Ретро Костюм, Перука (Черен)

QACCF Женски Перука на 80-те години, Къдрава Коса Съпруги, Голям Кошер, Женствена Прическа от 60-те години, Ретро-Bouffant,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

★ 100% чисто нов, женствена прическа домакиня начесом в стила на кошера 1980-те години, отличен избор за тематични партита и костюми от 80-те или 60-те години, тя предварително формулирани и могат да бъдат използвани в онзи момент, когато издърпайте я от опаковки ★ Тези реколта перуки за домакините са изработени от висококачествени синтетични влакна, която може да издържа на нагряване до 180 градуса, може да използвате мек нагряване на косата, за да им даде нова прическа, например, завить ги тегли или да се оправям край в зависимост от вашите нужди, по-малко тегло и мекота на допир. ★ Бретон това винтажного перука с прическа малко длинновата, трябва да се реже по своята дължина или просто да се отмени, като дълга страничен бретон. ★ За направата на перука сме използвали дишаща вътрешна шапка от розова мрежа, както и две регулируеми лента от двете страни на перука, която може да се монтира на фиксирана позиция в съответствие с различни размери на главата. ★ Този костюмный перука на 80-те години може да се прилага широко в живота си, например, на тематични парти на 80-те години, винтидж костюм, на парти за Хелоуин, сценическом шоу, дори в ежедневни дрехи, за селфи или за забавление.Обърнете внимание на перука QACCF : 1. Шапка за перука Този перука е средният размер на шапки.Обиколката по подразбиране е 22,5 инча.И той има регулируеми въжета вътре, които ще ви помогнат да нося перука или да се побере в главата си. Проблем с цвета, Това е нормално, че може да има някои разлики в цвета между изображението и реалния перука.Защото такива фактори, като разликата в светлина и различен ъгъл на виждане на камерата, ще предизвика разликата. Заради това, което си перука объркани и добри.когато Всички перуки ще спутываться и отдели повече от истинските си коса.Тъй като перуки няма естествени масла за да се предотврати entanglements, както на вашите естествени косата.Перука силно да падне, ако ще вържете му влажно или грубо.Освен това, ако използвате продукти за грижа за много мазна коса или миене на перука в гореща вода, това също ще доведе до загуба на перука 4. Как да се избегне entanglements и загуба на (1).Използвайте подходящ шампоан и балсам за грижа за вашия перука.Не сушете косата си със сешоар с висока температура.Това може да доведе до представителна или увреждане на косата.

Декларирани характеристики