.

Seadasyoon 500 бр. Пакети за проби и за биологична опасност с размери 6x9,8 инча /15x25 см, Чанта за лабораторни проби с логото на биологични опасности, Горната част е с цип Външ?

Seadasyoon 500 бр. Пакети за проби и за биологична опасност с размери 6x9,8 инча /15x25 см, Чанта за лабораторни проби с логото

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Продукти : 500 бр, 6x9,8 инча / 15x25 см, висококачествени чанти за проби от биологични опасности джоб с външен джоб за документи, удобни за съхранение, доставка и етикетиране на вашите проби.Отличително лого : ярки оранжеви и черни опаковки с логото на biohazard предупреждават другите за боравене или съхранение, за това, че пробата е добър, или предупреждават останалите да не се докоснат до потенциално опасни предмети. Zip Lock : Благодарение на самозатягивающейся цип на главичката, высококачественному уплотнительному колана за еднократна употреба, можете лесно отваряне и запечатване на пакети.Външен джоб : Отделен пакет за файлове, удобен за запис или изоставяне на съобщението, както и за осигуряване на неговата важно мястото, което е лесно да се намери.Многоцелеви : Торбички за проби е не само незаменим продукт в много лазаретах, изследователски институции, студентски експерименти. също така могат да се използват във всекидневния живот, за съхраняване на хранителни продукти, бонбони за Хелоуин за деца.Описание : Продуктът включва : 500 броя пакети за проби и за биологична опасност с размери 6x9,8 инча/15x25 см; Полезен размер 6x8,5 инча /15x22 см Материал : Изработен е от материал HDPE (полиетилен висока плътност), лека, мека.Характеристики : a. Безопасно съхранява и перевозите проби. Ярки оранжеви и черни опаковки с логото на биологична опасност предупреждават за боравене с тях. Отделен пакет за файлове, удобен за запис или изоставяне на съобщение, и да го доставя на видно място, лесно за намиране. Отличен за училища, болници, офиси и промишлени обекти.Топли съвети : b. Моля, уверете се, че сте избрали правилния размер.

Декларирани характеристики