.

LILIANG - Безшумен вентилатор въздушен охладител, Вентилатор за климатик с една охлаждане на колела, 3-скоростни Осциллирующие охладителя, Обзавеждане за резервоари з?

LILIANG - Безшумен вентилатор въздушен охладител, Вентилатор за климатик с една охлаждане на колела, 3-скоростни Осциллирующие

BGN 269.61

Сума
Налично за поръчка

◆ Добре дошли в магазинПо време на промоцията в магазина действа на изгодна цена, моля да вземете вашата поръчка за пазаруване.Лесно се движи : Оборудван с четири колела, които осигуряват безпроблемно придвижване на повечето повърхности на пода.Лесно можете да Скочите В Това Място, което Ви е Необходимо, За да се охлади. ◆ Дизайн с регулируема скорост : Въздушен охладител е оборудван с 3 настройки на скоростта (ниска / средна / висока), и вие можете лесно да регулирате студен въздушен поток в съответствие с вашите нужди.бихте могли да се насладите на ниска скорост, когато спи, средна скорост, когато си почивате, и висока скорост на жаркото лято.; Пожелавам на вас и вашето семейство щастие и здраве. ◆ Личен един изпарителен охладител въздух : въз Основа на технологията на естественото изпарение на вода, използвайте не фреоновый и по-полезен за здравето, прибавете чиста вода, Заедно с малко куб лед или етерично масло В резервоара за вода, подуйте поток охлаждащ вятър и ниските температури във вашето лично пространство.Когато стане горещо, да го включите и да се насладите на комфортна температура, създаване на вас и вашето семейство най-комфортни условия за живот. ◆ Автоматично колебание : Тази колебательная конструкция осигурява циркулация на въздуха из залата.благодарение на Големия ъгъл на наклон, той може напълно да покрие всички помещения в стаята си.; Магазин процъфтява благодарение на вашето пристигане, ние ще удвоим нашите усилия, за да покажа по-добри продукти!. ◆ Три години гаранция, само се променят, но не ремонт, ангажимент по отношение на качеството. ★ Гаранция за нашето обзавеждане за съхранение е 3 години, ако срещнете някакви проблеми в продължение на 3 години, ние отново ще ви изпратим ново оборудване, ще възстановяване на загубени данни е безплатно, гаранция за качество, по-големи частици чип, моля, бъдете сигурни в покупката!Нашият fan охлаждане на въздуха може бързо да се охлади горещия въздух около вас, който е по-студено обикновен фен и по-энергоэффективен от климатик. благодарение на технологията на охлаждане и овлажняване на въздуха Ice Crystal той може да намали температурата на вентилационни дупки, докато повишаване на относителната влажност на въздуха и предотвратява изсушаване на въздуха. този климатик за лично пространство ви позволява да добавите в резервоара за ледена вода за по-бързо охлаждане.

Декларирани характеристики