.

XJXJ богат на функции за 3-те mesh Кутия за Подправки от Неръждаема Стомана, Банка, Контейнер за Подправки, Банка за подправки с капак-лъжичка за Домашно приготвена хран?

XJXJ богат на функции за 3-те mesh Кутия за Подправки от Неръждаема Стомана, Банка, Контейнер за Подправки, Банка за подправки

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Многократно прилагане, може да се използва за съхраняване на различни подправки, закуски, брашно, зърнени храни, плодове и т, Устойчивост на киселини и алкални съпротива, устойчивост на корозия, липса на деформация, предотвратяване на ръжда, чистота и санитарни условия.Кутия за подправки изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която е екологично чиста и дълготрайни.Кутия в буркан за подправки 3grids може да се анализира и разделя за удобство на пълнене и почистване.Оборудван с лъжици и капак, красив и практичен, подходящ за семейни кухни и ресторанти.Многократно прилагане, може да се използва за съхраняване на различни подправки, закуски, брашно, зърнени храни, плодове и т., Устойчивост на киселини и алкални съпротива, устойчивост на корозия, липса на деформация, предотвратяване на ръжда, чистота и санитарни условия.Кутия за подправки изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която е екологично чиста и дълготрайни.Кутия в буркан за подправки 3grids може да се анализира и разделя за удобство на пълнене и почистване.Оборудван с лъжици и капак, красив и практичен, подходящ за семейни кухни и ресторанти. "Що се отнася до продукти, потребителите казват, че те са добри, няма да подценявам колегите си, за да подобрите за себе си. Това не е нашият стил на правене на бизнес, моля, запознайте се с реални снимки на продукта и въвеждането = надежден"Опции : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : кутия за подправки Материал : неръждаема стомана Цвят : сребристо Обем : около 630 мл върху решетка Тегло : около 929 г / 32,8 унция Размер на продукта : малка клон : около 135x107x56 мм / 5,3x4,2x2,2 инча Кутия : прибл. 344x157x65 mm/13,5x6,2x2,6 инча пакет включва : 3 x банка за приправ1 x кутия 1 x капак 3 x лъжица Забележка : 1. Моля, нека грешка в 01 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.По всички проблеми, свързани с получени от продукти, моля, свържете се с нас навреме, ние ги решим възможно най-бързо и добре ще се разберем с тях.Ако не могат да бъдат удовлетворени, ние може да доведе до връщане или замяна!Благодаря ви за подкрепата.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Seasoning Box
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Capacity:
About 630ml Per Grid
Weight:
Approx. 929g / 32.8oz
Product Size:
Small Compartment:
Approx. 135x107x56mm / 5.3x4.2x2.2in
Box:
Approx. 344x157x65mm / 13.5x6.2x2.6in
Package List:
3 x Seasoning Jar:
1 x Box:
1 x Cover:
3 x Spoon:
Note:
1.Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
For any problems with the received products, please contact us in time, we will solve them as soon as possible and deal with them well. If you cannot be satisfied, we can make a return or exchange! Thanks for your support. :