.

Каишка за мобилен телефон Neepanda, Найлонов ремък за телефона, през рамо, Регулируема Каишка за врата с нашивкой за телефон от 3 теми за всички смарт телефони (черен, 120 ?

Каишка за мобилен телефон Neepanda, Найлонов ремък за телефона, през рамо, Регулируема Каишка за врата с нашивкой за телефон

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Ние използваме нов висококачествен найлонов материал (с добавянето на полиестер), който е мек, предпазва от износване и отвеждане на влагата, не дразни кожата, диаметър каишка е с 0,4 инча, има висока якост на опън, удобен и издръжлив, не ржавеющая метална стена за катерене обтегач и пръстени за ключове силна и подвижна 【Защита от загуба и кражба на】 Каишка, както и други ваши ръце, ще ви помогне да задържите и да закача телефон, камера, слушалки, ключодържатели и т., се прикрепва към тялото, когато правите скално катерене, караш ски, бегаете, пътуват, пазаруват, да инсталирате, хората не трябва да се притеснявате за това, че нещата выскользнут от джоба или да бъдат откраднати в тълпата. 【Е подходящ за всички смартфони】 Нашия каишка е подходящ за повечето смартфони, с три телефонни тросами, когато един от тях счупени, други 2 неща могат да бъдат заменени, което удължава живота на каишка за ръка, а въжето е много тънък, само 0,03 инча, но е изключително издръжлив, няма да се отрази на нормалното използване на мобилен телефон, забележка : няма да подкрепя калъф за мобилен телефон с половини покритие. 【Лесна инсталация】 Стъпка 1. Извадете телефона от своята практика. Поставете телефонен кабел в калъф. Поставете съединителната детайл в отвора за зареждане. застегните каишка от съвсем малък. Поставете телефона обратно в калъф. 【Че получавате】 1 бр. 47,2-инчов каишка за телефон + 3 бр. нашивка за телефон и приятелско обслужване на клиенти, вашето удовлетворение е наш основен приоритет, всички неискусственные проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас за безплатна замяна или връщане. 【Висококачествени материали】 Ние използваме нов висококачествен найлонов материал (с добавянето на полиестер), който е мек, предпазва от износване и отвеждане на влагата, не дразни кожата, диаметър каишка е с 0,4 инча, има висока якост на опън, удобен и издръжлив, не ржавеющая метална стена за катерене обтегач и пръстени за ключове силна и подвижна. 【Защита от загуба и кражба на】 Каишка, както и други ваши ръце, ще ви помогне да задържите и да закача телефон, камера, слушалки, ключодържатели и т., се прикрепва към тялото, когато правите скално катерене, караш ски, бегаете, пътуват, пазаруват, да инсталирате, хората не трябва да се притеснявате за това, че нещата выскользнут от джоба или да бъдат откраднати в тълпата.

Декларирани характеристики