.

Nicpro 5 бр. Набор от художествени механични Моливи, Метални Моливи За рисуване от 0,3, 0,5, 0,7, 0,9, 2 мм Графит Грифель (Цветен грифель 4B 2B HB 2H) За Писане на Скици С 9 Сменяеми г?

Nicpro 5 бр. Набор от художествени механични Моливи, Метални Моливи За рисуване от 0,3, 0,5, 0,7, 0,9, 2 мм Графит Грифель

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

5 бр моливи за рисуване от 0,3, 0,5, 0,7, 0,9 и 2. 3 туби с дресинг 2,0 мм (HB, 2 B, цветни). зареждане с олово 4 тюбиков HB. сменяеми ластиков. острилка за олово - 1 бр. 1 калъф за съхранение. 【Набор от механични моливи Value】 : В комплекта са включени моливи и 5 бр. моливи за рисуване (0,3 мм-2,0 мм) и 4 туби с грифельной дресинг HB, 5 тюбиков с грифельной дресинг 2,0 мм (4 B, 2 H, HB, 2 B, цветни), 2 бр. сменяеми ластиков, 2 бр. грифельной острилки, подарък кутия за съхранение. 【Добро тегло и плавно писмо】 : Метален молив, с изцяло метална обвивка осигурява добър баланс на теглото и за писане и рисуване, без умора.Механичен молив предварително заправлен грифелем 0,3, 0,5, 0,7, 0,9, 2,0, никога не се нуждае от заточване, много издръжлив и елегантен, създава ясна тъмна линия. 【Цветен грифель】 : Цветни механични моливи Nicpro се предлагат с 12 неща цветни пълнители с диаметър от 2.0 мм, които променят цвета си в зависимост от вашите различни нужди.0 заплащат острилка от 2 елемента грифелей, за да запазите тънка заточване при затуплении. 【Молив за рисуване с добър изземване】 : Метална резьбовая устойчива на плъзгане тръба за писалка.Каишка лесно се измъква с едно кликване на мишката.Трудно е да се прекъсне и той е устойчив на падане. 【Широко приложение】 : Нашият молив за рисуване е идеално както за училище, така и за хора на изкуството, професионалисти, учители и ученици.Идеален за писане, чертане, скечове, наброска.Набор от механични моливи включва : .Черчильные механични моливи Са идеални за професионалисти и ентусиасти. 12 различни цветни оловни бензиностанции 2.0 общо по ваш избор.Тези цветни грифельные моливи може да се определи изтривалка, ако по невнимание, правим някакви грешки.0 заплащат острилка от 2 елемента грифелей, за да запазите тънка заточване при затуплении.Цветен механичен молив ще направи вашето писмо и фигура по-цветни.

Декларирани характеристики