.

Дръжката на входната врата Azdele от никел сатен завършени с засовом и набор от лостове, Модерен Комплект Ключалки на входната врата, Вратата се дръжка с Одноцилиндро?

Дръжката на входната врата Azdele от никел сатен завършени с засовом и набор от лостове, Модерен Комплект Ключалки на входната

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Изключителен дизайн】 Тази дръжката на входната врата извършва, както в традиционен, така и в съвременен стил, така че е подходящ за повечето стилове на дизайн и е подходящ както за търговски, така и за жилищни приложенияВратата дръжката е от никел сатен завършени са подходящи за повечето врати, стандартен размер с дебелина 1-3 / 8 инча или 1-3 / 4 инча. 【Обръщане на лост дръжки и регулируема капаче】 Лост дръжки 4-3/4 инча е реверсивным за лявата и дясната страни на външни врати.Дължина на вратата, бравата може да се регулира от 60 мм до 70 мм (2-3/8 до 2-3/4 инча). 【Сверхпрочный материал и траен завършек】 Този комплект ключалки на входната врата е изработена от ултра силна с сплав, която може да продължи дълъг живот, му е трудно да се съборят!Целият комплект врати дръжки, изработени по напреднала технология за галванично оцветяване, затова покритие от никел сатен завършени с висока устойчивост на корозия и корозия. 【Сигурност и удобство】 Тази външна врата копчето идва с одноцилиндровым засовом, който се отваря външен ключ и е надежден заключване отвътре, което осигурява надеждна защита на вашия дом.В комплект дръжки и заключване на предните врати от сатен завършени никел включва всички необходими хардуерни компоненти, необходими за лесна инсталация, включително инструкциите за инсталиране. 【Покупка без риск】 Ние даваме доживотна гаранция на този комплект ключалки на входната врата.Ако по време на използването на каквито и да е въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа и ще ви даде задоволителен отговор, пълно възстановяване на средства или безплатна подмяна на нова!. 【Изключителен дизайн】 Тази дръжката на входната врата извършва, както в традиционен, така и в съвременен стил, така че е подходящ за повечето стилове на дизайн и е подходящ както за търговски, така и за жилищни приложения.Вратата дръжката е от никел сатен завършени са подходящи за повечето врати, стандартен размер с дебелина 1-3 / 8 инча или 1-3 / 4 инча. 【Обръщане на лост дръжки и регулируема капаче】 Лост дръжки 4-3/4 инча е реверсивным за лявата и дясната страни на външни врати.Дължина на вратата, бравата може да се регулира от 60 мм до 70 мм (2-3/8 до 2-3/4 инча). 【Сверхпрочный материал и траен завършек】 Този комплект ключалки на входната врата е изработена от ултра силна с сплав, която може да продължи дълъг живот, му е трудно да се съборят!Целият комплект врати дръжки, изработени по напреднала технология за галванично оцветяване, затова покритие от никел сатен завършени с висока устойчивост на корозия и корозия.

Декларирани характеристики