.

Cabilock 12 бр-Часова Многофункционална Закачалка За Подробности за многократна употреба Органайзер Титуляр За Баня, Без следи от Хавлия Разговор на Чаша за Пробиване ?

Cabilock 12 бр-Часова Многофункционална Закачалка За Подробности за многократна употреба Органайзер Титуляр За Баня, Без

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Закачалка за присоске : Тези не оставят следи смукателни куки са лесни за използванеПодобно на гъба стенни закачалка : Изработен от висококачествена материал за продължителна употреба.Заредете куки : никаква следа, просто вдигнете една кука или използвайте инструмент, за да се отделят присоску без лепкави остатъци. Вакуум куки за стъкло : Изработени от висококачествен материал, който практически.Прозорците на засмукване куки : залепваща задната част и на една кука, са идеални за закачане на различни предмети.Списък на пакетите в 12 х куките на присоске Характеристики - Приложимо за керамични плочки, гладки стени, дървени дъски и т. на една Кука за засмукване гъба. - Тези не оставят следи смукателни куките са прости и са предназначени за използване порести стенни закачалки. - Цвят : на Бели самозалепващи стенни закачалки. - Изработен от висококачествен материал, който е практичен монтиран на стената на една кука за дрехи. - Размер : Около 10,30 X6,10 X3,30 см / 4,05 X2,40 X1,30 инча куки за задната част на врата. - Материал : ABS, гумени бесследные стенни куки. - Всичко, което искате, е възможно да се придържа към тези удобни и прости куки-закачалки за дрехи. - Тези смукателни куки за окачване на стената не ще бъде лесно да отваливаться от стенен куката за кърпи.Описание Товараспонжевая стенни закачалка Прилага за керамични плочки, гладки стени, дървени дъски и т. закачалка за присоске е Лесна и удобна за използване, може да се използва при изолация. вакуум куки за стъкло Тези, които не оставят следи смукателни куки са лесни за използване. прозорците на засмукване куки са Произведени от висококачествен материал, който практически. заредете куки се придържаме, без следи, са лесни за инсталиране.

Декларирани характеристики