.

Акрилна Тръба За Хранене Скариди, Декоративна Тръба За Хранене Аквариум, Комплект Контейнери за Храна за Риби с Вендузата, Аксесоари За Аквариума (32 см)

Акрилна Тръба За Хранене Скариди, Декоративна Тръба За Хранене Аквариум, Комплект Контейнери за Храна за Риби с Вендузата,

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

купа за риба【Прозрачен дизайн】 Тази ясла за скариди изработени от качествен акрил материал, което прави храненето прости и видими без прелял в аквариума. аквариум купата за скариди.【Нещастници】Подающая тръба снабдена с вендузи.Тава може да го прикачите към фуражи тръбата с помощта на винтове и гайки, които са лесни за инсталиране. тръба за подаване на скариди резервоар за подаване на скариди.аксесоар за аквариум.【Аксесоари за хранене】 Тази ясла може да съдържа разнообразие от храни за рибки, не дрейфуя към резервоар и не го попълни замърсена вода, поставяйте храна директно в гладка купа. чиния за хранене скариди със сламка. 【Качествен материал】 е Изработен от висококачествен акрил материал, прозрачен цвят, здрави, издръжливи и с дълъг срок на служба.И то не е толкова крехък като стъкло.а за рибата от тръби. 【Малък размер】 Тръба за хранене се предлага в 4 височини, подходящи за хранене на малки дълбоководни животни, като скариди, миди, охлюви и така нататък.【Прозрачен дизайн】 Тази ясла за скариди изработени от качествен акрил материал, което прави храненето прости и видими без прелял в аквариума. аквариум купата за скариди.【Нещастници】Подающая тръба снабдена с вендузи.Тава може да го прикачите към фуражи тръбата с помощта на винтове и гайки, които са лесни за инсталиране. тръба за подаване на скариди резервоар за подаване на скариди.аксесоар за аквариум.【Аксесоари за хранене】 Тази ясла може да съдържа разнообразие от храни за рибки, не дрейфуя към резервоар и не го попълни замърсена вода, поставяйте храна директно в гладка купа. чиния за хранене скариди със сламка. 【Качествен материал】 е Изработен от висококачествен акрил материал, прозрачен цвят, здрави, издръжливи и с дълъг срок на служба.И то не е толкова крехък като стъкло.а за рибата от тръби. 【Малък размер】 Тръба за хранене се предлага в 4 височини, подходящи за хранене на малки дълбоководни животни, като скариди, миди, охлюви и така нататък.Материал : акрил.Цвят : Прозрачен.Диаметър на тавата : Около 7 см /2,76 инча.Диаметър нещастници : Приблизително 3,8 см/1,50 инча.Допълнителна дължина на тръбата : прибл. 20 см /7,87 инча, 25 см / 9,84 инча, 32 см / 12,60 инча, 40 см / 15,75 инча.

Декларирани характеристики