.

Zerodeko Органайзер за грим, Пластмасов Органайзер за Козметични Принадлежности, Прозрачен Контейнер за грим с чекмеджета, Тенис на маса Кутия За Съхранение, лице на М?

Zerodeko Органайзер за грим, Пластмасов Органайзер за Козметични Принадлежности, Прозрачен Контейнер за грим с чекмеджета,

BGN 12.83

Сума
Налично за поръчка

ПП 【Материал】 Косметичка е изработена от висококачествена пластмаса, който е здрав и практичен и може да се използва известно време. 【Размер】 Размер на този контейнер за съхранение е около 23,3x23x17 см / 9,17x9,06x6,69 инча.Това не заемат много място. 【Многоцелеви】 Е преносима кутия за съхранение, в която могат да се съхраняват различни предмети. 【Лесна употреба】 Удобни отделения правят още по-удобно използването на разделители за сортиране на стоките. 【Широко приложение】 Тенис на калъф sundry подходящи за дома, спални, баня, хол, офис или хотел и т. Характеристики - Цвят : бял. ;; - Материал : PP. ;; Размер : около 23,3x23x17 см/9,17x9,06x6,69 инча.;; Пратката включва 1 x кутия за съхранение на козметика.

Декларирани характеристики