.

Скоба за плоски нокти, Плоски щипки за коса, скоба за нокти 6шт, мат плоски клеми за нокти, женски странични щипки за коса, Безболезнен За дами-момичета. (B)

Скоба за плоски нокти, Плоски щипки за коса, скоба за нокти 6шт, мат плоски клеми за нокти, женски странични щипки за коса,

BGN 2.89

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Тези щипки за коса за оформяне на косата са изработени от висококачествен акрил с висока якост на материала и са здрави метални пружиниКогато имате понякога става мързел по време на работа и искате просто да изглеждате добре в офиса без премеждия тези огромни плоски игли за коса са идеални за вас. 【Нескользящие вътрешна туристи】 Плоски клеми за нокти са изработени от устойчив на мека матирана материала с покритие.Тя е с достатъчна дебелина, за да родословни не се разгражда лесно, както зъбни конструкция справя се добре с всички дебел или тънък косъм.Сигурно е фиксирана на косата, красив и очарователен аксесоар за декорация на гъсти, тънки, къдрава или права коса. 【Няколко цвята】 Плосък шнола за коса всяка опаковка съдържа 6 цвята, за да отговори на различните нужди, вие можете да избирате различни цветове за създаване на различни прически и да комбинирате с различни дрехи, което ви нови усещания всеки ден. 【Лесна употреба】 Просто завийте косата си нагоре и ги поставете, косата не ще бъде лесно да изпадне, това е идеално за това, за да запази косата далеч от лицето, за душата, гримиране в банята, практикуване на йога и т. 【Широко приложение】 Завейте на косата си или съберете бретон на челото и пази косата далеч от лицето, когато взимате душ, умываетесь, нанасяте грим, да се занимавате с йога, спортува и т. идеален за носене под шапка, и на врата си в басейна или на плажа през лятото. 【Висококачествени материали】 Тези щипки за коса за оформяне на косата са изработени от висококачествен акрил с висока якост на материала и са здрави метални пружини.Когато имате понякога става мързел по време на работа и искате просто да изглеждате добре в офиса без премеждия тези огромни плоски игли за коса са идеални за вас. 【Нескользящие вътрешна туристи】 Плоски клеми за нокти са изработени от устойчив на мека матирана материала с покритие.Тя е с достатъчна дебелина, за да родословни не се разгражда лесно, както зъбни конструкция справя се добре с всички дебел или тънък косъм.Сигурно е фиксирана на косата, красив и очарователен аксесоар за декорация на гъсти, тънки, къдрава или права коса. 【Няколко цвята】 Плосък шнола за коса всяка опаковка съдържа 6 цвята, за да отговори на различните нужди, вие можете да избирате различни цветове за създаване на различни прически и да комбинирате с различни дрехи, което ви нови усещания всеки ден.

Декларирани характеристики