.

Бельевая Въже от Неръждаема Стомана, Сребро Бельевая Въже за Душата В Разговорния Стил Плъзгащ Дизайн за Тераси (2,8 метра Стоманена тел)

Бельевая Въже от Неръждаема Стомана, Сребро Бельевая Въже за Душата В Разговорния Стил Плъзгащ Дизайн за Тераси (2,8 метра

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Неръждаема стомана : Бельевая въже за баня изработени от неръждаема стомана, която лесно ръждясва и може да издържа на натоварването от около 5 кг плъзгаща Се конструкция : Бельевая въже има слайд-изложени на дизайн за закачане на мокри и сухи за дрехи в помещения или на открито.Сфера на приложение : Бельевая въже за пране на дрехи идеален за дворове, тераси, вътрешни дворове, мазета и тераси.Всекидневен стил : слайд-изложени това въже може да се използва в банята и кухнята, без да се притеснявате за това, че тя съчетано с всичко домашен интериор, което му придава ежедневие и модерен вид.Удобен и практичен : Това въже за душ може да се използва в продължение на години, дори и във влажни помещения, като например бани, за битови нужди. Плъзгаща се конструкция : Бельевая въже има слайд-изложени на дизайн за закачане на мокри и сухи за дрехи в помещения или на открито воздухе2. Сфера на приложение : Бельевая въже за пране на дрехи идеален за дворове, тераси, вътрешни дворове, мазета и балконов3. Всекидневен стил : слайд-изложени това въже може да се използва в банята и кухнята, без да се притеснявате за това, за да се слее с всичко домашен интериор, което му придава ежедневие и модерен вид4. Неръждаема стомана : Бельевая въже за баня изработени от неръждаема стомана, която лесно ръждясва и може да издържа на натоварването от около 5 кг5. Удобно и практично : Бельевая въже за душ може да се използва в продължение на години, дори и във влажни помещения, като например бани, за ежедневни нуждспецификация : Тип на продукта : Бельевая веревкаматериал : неръждаема стомана Натоварване : около 5 кгВес : около 262 г / 9,2 унция Осъществяване списък : 1 х Бельевая въже (общо 11 аксесоари).

Декларирани характеристики

Item Type:
Clothesline
Material:
Stainless Steel
Load Bearing:
About 5 Kg
Weight:
Approx. 262g/9.2oz
Package List:
1 x Clothesline (11 accessories in total):