.

Седмичен органайзер за таблетки 2 пъти на ден Argojolo XL С подвижни отделения материал, не съдържа BPA, удобен планировчик на лекарства, преносим кутия за таблетки за път?

Седмичен органайзер за таблетки 2 пъти на ден Argojolo XL С подвижни отделения материал, не съдържа BPA, удобен планировчик

BGN 4.52

Сума
Налично за поръчка

?КАТО КУБЧЕТА LEGO : клетки организатор Argojolo на 14 клетки може да се създаде, и можете да ги комбинирате в зависимост от вашата доза, така че вие решавате, да бъде художник или сериозни математикПодвижна също така означава сверхсвободную преносимост.Можете да вземете необходимото количество със себе си, когато излизате на улицата, за да се избегне ненужно носене. ?ЗАЕДНО ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА : шегувам се, но сериозно, органайзер за хапчета Argojolo могат да се настанят 8 порции рибено масло или 10 на витамини, etc.in един клон, и да, това Напомняне за таблетки е достатъчно голям. ?7 ДНИ и 14 ОТДЕЛНИ ОТДЕЛЕНИЯ : за Да се осигури на всяка група хапчета отделно пространство и уединение, сортировач Argojolo е оборудван с 14 отделни луксозни отделения, които позволяват лесно да предоставим дневна доза и елиминират необходимостта да се посети и да общуват помежду си на хапчета. ?РАЗМЕР : Размер на 7,4 инча * 3,5 инча е еквивалентна на капацитета на три обикновени шишета с лекарства, което позволява напълно да осигури количество от лекарството, необходимо за една седмица. ? Не съдържа BPA : е Изработена от нетоксични материали е изработена от нетоксични материали е изработена от нетоксични материали, повторете три пъти, защото това е важно, моля, използвайте го с увереност.

Декларирани характеристики