.

Гребен с клипс за опашката, Разумно разстояние Удобна Переноска Универсален Гребен със Скоба за Опашката за Фризьорски салони за Мелирования на косата

Гребен с клипс за опашката, Разумно разстояние Удобна Переноска Универсален Гребен със Скоба за Опашката за Фризьорски

BGN 8.99

Сума
Налично за поръчка

Уникален дизайн : Комбинация от щипки за коса и гребени за мелирования позволява надеждно фиксиране на косата, благодарение на което те са по-добре разпределени и повишаване на ефективносттаХарактеристики : Лек, малък размер, удобен за съхранение и переноске, лесно се побира в дамска чанта.Безопасен материал ABS, защита на околната среда, издръжлив. Разумно разстояние : зъбите са Заоблени гребени няма да навредят на кожата на главата, разстояние между зъбите на гребените разумно, лесно прониква в косата.Удобна дръжка : Ергономичен дизайн без приплъзване дръжки, лесно се запазва и удобно за хващане, идеален за домашни и професионални фризьори.Универсален дизайн : Четка за коса може да се използва за прически, мелирования, чесане на косата и за задоволяване на различни нужди в полагане на косата.Уникален дизайн : Комбинация от щипки за коса и гребени за мелирования позволява надеждно фиксиране на косата, благодарение на което те са по-добре разпределени и повишаване на ефективността.Характеристики : Лек, малък размер, удобен за съхранение и переноске, лесно се побира в дамска чанта.Безопасен материал ABS, защита на околната среда, издръжлив. Разумно разстояние : зъбите са Заоблени гребени няма да навредят на кожата на главата, разстояние между зъбите на гребените разумно, лесно прониква в косата.Удобна дръжка : Ергономичен дизайн без приплъзване дръжки, лесно се запазва и удобно за хващане, идеален за домашни и професионални фризьори.Универсален дизайн : Четка за коса може да се използва за прически, мелирования, чесане на косата и за задоволяване на различни нужди в полагане на косата. Уникален дизайн : Комбинация от щипки за коса и гребени за подсвечивания позволява надеждно фиксиране на косата, благодарение на което те са по-добре разпределени и повишаване на ефективността. Разумно разстояние : зъбите са Заоблени гребени няма да навредят на кожата на главата, разстояние между зъбите на гребените разумно, лесно прониква в косата. Удобна дръжка : Ергономичен дизайн без приплъзване дръжки, лесно се запазва и удобно за хващане, идеален за домашни и професионални фризьори. Характеристики : Лек, малък размер, удобен за съхранение и переноске, лесно се побира в дамска чанта.Безопасен материал ABS, защита на околната среда, издръжлив. Универсален дизайн : Четка за коса може да се използва за прически, мелирования, вържете и за задоволяване на различни нужди в полагане на косата.

Декларирани характеристики

Item Type:
Tail Clip Comb
Material:
ABS
Size:
Approx
Package List:
2 xTail Clip Comb:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: