.

[Гаранция от 5 години] Електрическа топло WOOMER за облекчаване на болки в гърба и спазми, много голяма, 33 x 17, Многоцветен, функция влажна топлинна терапия, автоматично ?

[Гаранция от 5 години] Електрическа топло WOOMER за облекчаване на болки в гърба и спазми, много голяма, 33 x 17, Многоцветен,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

[Облекчаване на болка и възпаление на мускулите] Все още е обиден от болка и спазми, причинени от дълъг сидением или отлучением от работа?Топло Woomer extra large осигурява успокояваща топлина за облекчаване че е натрупан умора и скованостПоглезете тялото си грелкой по-високо качество от Woomer!. [Дизайн] Тази топло има 6 нива на температурата, което позволява да се създаде желаният бърз и нежен отопление в съответствие с личните потребности (104 ° c-158°С) с помощта на контролер. автоматично изключване за 2 часа помага за предотвратяване на изгаряне при ниска температура. [Много голям размер 17 * 33 инча и релаксация на цялото тяло] Тази електрическа топло за облекчаване на болки в гърба е с размери от 17 * 33 инча специална ширина, която може напълно да покрие цялата гърба (особено в долната част на врата), раменете и задната част на главата, затопляне на всяка част от тялото си по ваше желание. [Лекота в грижите] Поддържайте мекота и чистота на тази ястия само с помощта на пералната машина.Моля, изключете основния корпус от контролера и го охладете преди измиване. [5-годишна беспроблемная гаранция] Ние ви гарантираме качествена и професионална електрическа възглавничка, ви предлага 5-годишна гаранция.Ние се гордеем с нашите, който е отчел за обслужване на клиенти и обещават да се отнасят към вас като към семейството!.

Декларирани характеристики