.

Brynnl Сватбени Диадеми и Корони, за Жени, Crystal Crown Принцеса, Планински Кристал, Рожден Ден, Абитуриентски бал, Короната на Кралица, Сватбена Превръзка на Главата за бул?

Brynnl Сватбени Диадеми и Корони, за Жени, Crystal Crown Принцеса, Планински Кристал, Рожден Ден, Абитуриентски бал, Короната

BGN 6.39

Сума
Налично за поръчка

♔ 【Висококачествени материали】 Сватбени диадеми са изработени от висококачествени прозрачни кристали, кристали и метални сплавиВисококачествени кристали и кристални, бляскави и искрящи в продължение на дълго време.Здрава сплав, удобна в чорап. ♔ 【Невероятни диадеми и короната 】 Вградени великолепни кристали с различни размери, тази диадема, дизайн, която се основава на кралски стил, в голяма степен демонстрирующем културата и модата, ви издадат във всички случаи. ♔【Размер】 Диадеми и crown за около 2,7 инча на височина, 6 см в диаметър, размер на лентата за коса подходящ за главите на повечето хора. ♔【Сигурност】 Отстрани в часовников механизъм на главичката има два кръгли дупки, в него няма билата, за да можете да поставите щипки за коса obby в малки пръстени, не се притеснявайте, тя лесно няма да падне. ♔【Широко приложение】 Тази короната на кралицата е идеално за всеки повод, като костюми на Хелоуин, абитуриентски, партита, театрални представления, рождени дни, подаръци, етап на поставяне, реквизит за снимки, всяко специално събитие или да се използва като главния убора шаферка на сватбата.Защо да изберете сватбени диадеми и короната Brynnl Electric 1. Диадеми и корони, изработени от висококачествени прозрачни кристали, те са трайни. Вградени великолепни прозрачни кристали с различни размери, тази диадема блестят ярко, тъй като диамант, не е с несравнимо по-неопетнен и чист. Отстрани на часовников механизъм на главичката има два кръгли дупки, така че тя не е така лесно ще падне. Подходящи за костюми за Хелоуин, абитуриентски балове, партита, рождени дни, подаръци, сценични постановки, подпори за фотография или се използва като главния убора шаферка на сватбата.Технически характеристики : Материал : прозрачни кристали и кристали. Размер : 2,7 инча на височина, 6 см в диаметър.Тегло : 4,9 грама / 140 г. Какво има в кутията 1 XTiaras и корони Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, свържете се с нас по електронната поща.Ние ще се радваме да ви помогнем.

Декларирани характеристики