.

нож за лентата Нож за изграждане на миглите Разделител Лента Режещи инструменти режещи инструменти за лента, Диспенсер за тиксо Трансплантация на мигли Татуировк?

нож за лентата Нож за изграждане на миглите Разделител Лента Режещи инструменти режещи инструменти за лента, Диспенсер за тиксо

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени материали : Тази машина за рязане на ленти за удължаване на миглите е изработена от висококачествени материали, издръжливи, надеждни, с гарантирано качество и трайностЛесен за носене : Този лента машина за удължаване на миглите лек, удобен и преносим, симпатичен и лесен за използване, лесно се носи.Уникален дизайн : Този лента машина за удължаване на миглите има уникална конструкция валяк за стабилизиране на колана и лесни за употреба.Това е основният инструмент за изграждане на миглите.Пилообразная конструкция : В тази машина за рязане на ленти за удължаване на миглите се използва пилообразная дизайн, който ви позволява да снимате на лента, по желание.Приложение : Този нож помага на разделени мигли в малки, нежни парчета за професионална или лична употреба. Произведен от висококачествени материали издръжлив, надежден, с гарантирано качество и дълъг живот. Лек, безтегловен и преносим, симпатичен и лесен за използване, можете да го носите със себе си, им е лесно да се ползват. Уникален дизайн на ролките позволява стабилизиране на каишка и им е лесно да се ползват.Това е основният инструмент за изграждане на миглите. Благодарение на зигзагообразному дизайн можете да скъса лентата по желание, че е по-удобно за използване. Помага на разделени мигли на малки тънки парченца. 6 Подходящ за професионална или лична употреба. Тя е лесна за използване, вие можете да се отреже до необходимата дължина, почиства залепваща лента-плоска и се използва за други цели. Лесна за използване, няма други инструменти, не се изисква.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Фрези за изграждане на миглите Цвят-розово Материал : пластмаса Осъществяване списък : 1 * Нож за изграждане на миглите Забележка : Монитори не е калибриран еднакво.Цвят на обект, както е показано на снимките може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински обект за стандарт.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New Item Type