.

HUACHEN-LS Fischuel Лампа за отопление на Влечуги 5 В 2A USB Регулируеми Електрически Уреди Текстилен Нагревател, 3 Режима, Зимни възглавница за кръста И корема, Нагревател за д

HUACHEN-LS Fischuel Лампа за отопление на Влечуги 5 В 2A USB Регулируеми Електрически Уреди Текстилен Нагревател, 3 Режима,

BGN 22.20

Сума
Налично за поръчка

Размер : 35x19 см /13,78x7,48 инча (прибл Материал : нагревателен материал от въглеродни влакна.Цвят : Както е показано на снимките. Мощност : 8 Вата. Размер : 35x19 см /13,78x7,48 инча (прибл. Материал : нагревателен материал от въглеродни влакна.Цвят : Както е показано на снимките. Мощност : 8 Вата. Изработен от висококачествен нагревателен материал от въглеродни влакна, здрав, издръжлив и с дълъг срок на служба. Безопасен и лесен за употреба, може да бъде пришит към всяка тъкан или чехлу за седалката. Удобно за хранене, просто го включете към USB порт на power bank. Топло е, и я лесно се деформират.Лесен за почистване и може да са измити с вода. 3 режима на контролирана температура, трицветна показател, е практично и удобно. Широко се използва за нагряване на рамото, врата, кръста, гърба, корема и възглавница или легло за домашни любимци.Параметри : Състояние : 100% Маркови Режим : 3 режима с Регулируема температурыприменение : Талия, домашни любимци, възглавница, корем и т. Как да използвате : 1. Извадете USB щепсел и го свържете към порт 2 A захранване, отворете захранване и дълго кликнете върху бутона в продължение на 3 секунди, за да включите отоплението. Температурата се регулира от един път, при всяко натискане на превключвателя : червен индикатор за висока температура, синьо показател за средна температура, зеленият индикатор за ниска температура. При изключване на отопление кликнете върху бутона за регулиране на температурата в продължение на 3 секунди и изключване на лампата, за да спрете отоплението.Инструкции за пране : Извадете захранващия блок, добавете неутрален препарат за ръчно пране, не се месете и не взбивайте със сила, выстирайте дрехи при естествена вентилация, подсушете преди использованиемупаковочный листа : 1 х USB електрически нагревательпримечание : 1. Ако не използвате устройството дълго време, моля, не се свързвайте му към уреда за захранване. Не използвайте высокотемпературную вода или сильнокислотное препарат за почистване. Не използвайте ток в мокри дрехи.Моля, изключете захранването и спрете да го използвате. Времето на употреба зависи от капацитета за съхранение на захранване. Не се допуска използването на лица, който е в състояние сами да се грижат за себе си, младенците или лица, не са чувствителни на висока температура. Не царапайте игла нагревателната плат, нито в едно помещение не се използва строга електрификация.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand
Switch:
3 Mode Adjustable Temperature
Application:
Waist, Pet, Cushion, Abdomen, etc
How to Use:
1. Remove the USB plug and plug it into the 2A port of the power bank, open the power bank, and long press the switch for 3 seconds to open the heating.:
2. The temperature is adjusted once every time the switch is pressed:
red light for high temperature, blue light for medium temperature, green light for low temperature.
3. When turning off the heating, press the temperature control switch for 3 seconds and turn off the lamp to stop heating.:
Washing Instruction:
Take out power bank, add neutral detergent to wash by hand, do not forcefully knead or beat, will wash clothes natural ventilation dry before use:
Package List:
1 x USB Electric Heater Pad:
Note:
1. If not used for a long time, please do not access to the power bank.:
2. Do not use high temperature water or strong acid detergent.:
3. Do not use electricity in wet clothes. Please turn off the power and stop using it.:
4. The use time depends on the capacity of the power bank.:
5. Do not allow use by persons unable to care for themselves, infants or persons not sensitive to heat.:
6. Do not needle scratch heating cloth, no one indoor rigorous electrification use.:
7. Do not use it in wet condition. Dry it before use :