.

FINGERINSPIRE на извънземни Космически Кораби Фигура Шаблони За рисуване на Шаблони (11,8x11,8 инча) Пластмасови Листове Извънземни, Декоративни Квадратни Листове Планети з?

FINGERINSPIRE на извънземни Космически Кораби Фигура Шаблони За рисуване на Шаблони (11,8x11,8 инча) Пластмасови Листове

BGN 3.90

Сума
Налично за поръчка

【Шаблони извънземни с космически кораби 】 Пластмасов шаблон се състои от рисунки на космически кораб, НЛО, п, звезди, планети, планини и дървета, перфектен за рисуване, декориране на дома, за създаване на красиво допълнения към вашия дом.Направете своя живот пълен изкуство и забавление.Размер 30х30 см (11,8x11,8 инча). 【Безопасен материал】 Нашите шаблони за занаяти собствените си ръце, произведени от екологично чисти ДОМАШНИ любимци, леки и преносими.И използването на лазерно рязане, която ще направи краищата по-гладка и безопасни за вашето семейство. 【Здрав и многократна употреба 】 Благодарение на високото качество на нашите шаблони, те са идеални за многократна употреба и може да продължи дълги години.Използвайте измийте, ополаскивайте, повторете. 【Лесна употреба】 На първо място, да закачите листа на мястото, където трябва да изготви, а след това използвайте четка или друга малярную писалката, за да рисувате необходимия модел, най-накрая махнете шаблона.Красиво произведение на изкуството е създаден от бързо и ефективно само за няколко минути. 【Широко приложение】 Не просто шаблони за стени, използвайте тези за многократна употреба шаблони за рисуване върху дърво, над платното, мебели, на пода, плочки, тавана, създайте предмет домашен интериор, напишете си спомени, гарнитура на торти, разрисуйте тениски и много други.Различни размери : . Квадрат : около 30 мм, 30 мм и височина;.Правоъгълник 1 : около 297 мм, широчина-210 мм;. Правоъгълник 2 : около 29,7 см, 42 см и дължина;. Различни модели : .Включително животни, растения, буквите, Коледа и различни други теми.Ако се интересувате, моля натиснете бутона "Посещение на магазин FINGERINSPIRE", за да намерите в раздел "ШАБЛОНИ ЗА РИСУВАНИ СТЕНИ" и да се запознаете с други стилове.Тя е направена от PET материал и изрязани с лазер, за да краищата са по-гладки и не поцарапанными, безопасни и въплътена.Уникален и оригинален дизайн фигурата добавя интерес към живота си, което е много подходящо за създаване на diy със семейството и приятелите си.Можете да рисувам върху дърво, платно, на мебелите, пода, плочки, таван, обков, или да използвате за декорация на дома.

Декларирани характеристики