.

Happyyami 100шт 30 см Почистващи тръби Коледни Почистващи Стъбла Шенилна Почистващи Тръби Занаят Коледа Шиене САМ Занаяти Метален Пречистване на Тръби за Коледните Деко?

Happyyami 100шт 30 см Почистващи тръби Коледни Почистващи Стъбла Шенилна Почистващи Тръби Занаят Коледа Шиене САМ Занаяти

BGN 49.24

Сума
Налично за поръчка

⭐【Изискан външен вид】Мишурный прът изглежда блестящо, той може да се превърне за вас приятен подарък за украса на коледните фестивала, добавяйки коледна атмосфера за вашите приготовлениям ⭐【Лесно да се направи със собствените си ръце】 почистващи тръби, изработени от гъвкав и скручиваемой тел, както и гъвкави цветни почистващи тръби позволяват ви придават на всяка форма, която искате, лесно се огъват и да създаде рисунки, форми и други. ⭐【Коледа плавателни съдове и за почистване на тръби】 10 цветни комплекти за почистване на тръби, можете да направите от тях всякакви сладки изделия в съответствие с вашите нужди, блестящи и лъскави, за създаване на diy - цветя, животни, Дядо Коледа, кукли, елхи, украшения и т. Създаване на атмосфера на коледните празника. ⭐【 Подаръци】 Тези цветни почистващи продукти за тръби - добър вариант за подарък за любителите на ръкоделието, които обичат да изпълняват различни произведения на изкуството.Декоративно-приложното изкуство за почистване на тръби - страхотни аксесоари за декорация на подаръци, даващ романтична нотка на вашето готвене. ⭐【Широко приложение】 Меки и иновативни средства за почистване на тръби са идеални за Коледа, сватба, бижута, венци, домашна украса, партита, празници и на широк спектър от търговски дейности. ⭐【Изискан външен вид】Мишурный прът изглежда блестящо, той може да се превърне за вас приятен подарък за украса на коледните фестивала, добавяйки коледна атмосфера за вашите приготовлениям. ⭐【Лесно да се направи със собствените си ръце】 почистващи тръби, изработени от гъвкав и скручиваемой тел, както и гъвкави цветни почистващи тръби позволяват ви придават на всяка форма, която искате, лесно се огъват и да създаде рисунки, форми и други. ⭐【Коледа плавателни съдове и за почистване на тръби】 10 цветни комплекти за почистване на тръби, можете да направите от тях всякакви сладки изделия в съответствие с вашите нужди, блестящи и лъскави, за създаване на diy - цветя, животни, Дядо Коледа, кукли, елхи, украшения и т. Създаване на атмосфера на коледните празника. ⭐【 Подаръци】 Тези цветни почистващи продукти за тръби - добър вариант за подарък за любителите на ръкоделието, които обичат да изпълняват различни произведения на изкуството.Декоративно-приложното изкуство за почистване на тръби - страхотни аксесоари за декорация на подаръци, даващ романтична нотка на вашето готвене.

Декларирани характеристики