.

Риболовна Въже с магнит MHDMAG, Въже с Оплеткой от Пушка, Найлон Въже за Акостиране в търговски цели, Котва, Бельевая Въже, Котва за лодки, Производство, Заключване, Тег?

Риболовна Въже с магнит MHDMAG, Въже с Оплеткой от Пушка, Найлон Въже за Акостиране в търговски цели, Котва, Бельевая Въже,

BGN 5.24

Сума
Налично за поръчка

【Най-добрата въже】 найлон въже MHDMAG -това тежкотоварни въже е с най-доброто нейлоном, а въже с диаметър от 1/3 инча с тел сърцевина от неръждаема стоманаМожете да използвате въже за улов на магнит и по-широко прилагане. 【Комплексно използване】 Въже е най-подходящ за улов на магнит, издърпване, къмпинг, буксировочного на въжето, разходки, котви за лодка, риболов на открито, каишка за кучета, пещера проучване на открито, недоуздка, инженерни използване, предаване и пране на въже, дърпане и влачене въжета, товари и уютна обща линия.Не се препоръчва за скално катерене. 【Трайно ползване】 Въжето може да се използва както на закрито, така и на улицата, и я лесно да се повреди, тъй като въжето е изработена от по-добро найлон. а въже с диаметър от 1/3 инча сърцевина от неръждаема стомана.Въжето можеше да продължи дълго време.Това е вашият най-добър избор. 【Якост на опън】 Магнитна риболовна въже е : Диаметър : 1/4" (6 mm); Дължина : 65 фута (20 метра); Максимална товароподемност 550 паунда (250 кг); Диаметър : 1/3" (8 mm); Дължина : 65 фута (20 метра); Максимална товароподемност : от 1000 паунда (450 кг). 【Следпродажбено обслужване】 Нашата въже с високо качество, покупката ви е защитен, свържете се с нас свободно и любезно, ако не са доволни от продукта, се постарая да обслужват вас-нашата цел никога не се отказвайте.

Декларирани характеристики