.

Healifty 2 бр. Кутия за Декоративни Плотове Органайзер за Лице Баня за Контейнери, Държач за Кърпи, Хартия Хол Диспенсер За хартиени Кърпички Кутията на Масата Седалкит?

Healifty 2 бр. Кутия за Декоративни Плотове Органайзер за Лице Баня за Контейнери, Държач за Кърпи, Хартия Хол Диспенсер

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

ПуДържач за кърпички от изкуствена кожа - Външен вид е лесна и стильен, че може да помогне за създаване на топла и приятна атмосфера.КАПАК КУТИИ за салфетки за лице - Кутия за съхранение на притежателя на кутии за салфетки Cube е подходящ за съхранение на хартиени салфетки и вида на извличане за удобство на извличане.КАЛЪФ ЗА КУТИЯ ОТ КЪРПИЧКИ ЗА ЛИЦЕ - за широк спектър от приложения, като тоалетка и офис масата.AUTOMOBILE калъф за салфетки - добра кутия за съхранение на салфетки в ресторанта на хотела, офиси, домове, коли и хотелски стаи.ДИСПЕНСЕР за хартиени КЪРПИЧКИ - проста кутия за салфетки, ще ви осигури по-проста и охолен живот.Пратката включва 2 x кутия за салфетки Характеристики -Материал : държач за кърпички от изкуствена кожа-Тази кутия за салфетки е много удобен за съхранение на салфетки, декорации вашите домашни притежателите на за съхраняване на хартиени кърпички. - Външният дизайн е лесно и стильен, че може да помогне за създаване на топла и приятна атмосфера в кутия от салфетки.11 X5 калъф за салфетки. - Тази малка кутия за салфетки улеснява съхранението, и вие можете бързо и лесно да получите нещата от офис кутии за салфетки. -Цвят : бял кола за салфетки - Изработен от висококачествени и безопасни покривала за съхранение на салфетки с добра консистенция. - Добра кутия за съхранение на салфетки в ресторанта на хотела, офиси, домове, коли и хотелски стаи.Информация за стоки, Държач за кърпички Тази настолна кутия за салфетки е направена от висококачествен и безопасен материал. контейнер за салфетки в ретро стил - това не е практично, но и изкуства. кутия за салфетки компактен размер и малко тегло позволява много добре да организирате вашите хартиени салфетки. настолна кутия за салфетки, Подходящи за семейства, луксозни хотели, барове, дневни, на автомобили и на други места, че е много удобен за използване и ще ви помогне бързо извадете на салфетка.

Декларирани характеристики