.

Каишка Speidel 38/40/41 и 42/44/45 мм от естествена луксозна черна или кафява кожа с адаптери и катарама от неръждаема стомана, съвместим с Apple Watch.

Каишка Speidel 38/40/41 и 42/44/45 мм от естествена луксозна черна или кафява кожа с адаптери и катарама от неръждаема стомана,

BGN 33.30

Сума
Налично за поръчка

Закопчалката на ключалката Каишка от 100% естествена кожа. Гаранция за 100% удовлетвореност : Ние сме сигурни, че ще се насладите на вашия нов каишка за часовник, но ако по някаква причина не сте доволни, в рамките на 30 дни от покупката, ние ще ви изпратим по ваш избор, 100% връщане или замяна.Освен това, вие също ще имате нашата гаранция от производителя за срок от 2 години.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси, които може да имате, и ние ще го оправим.Закопчалката на ключалката. Каишка от 100% естествена кожа. Гаранция за 100% удовлетвореност : Ние сме сигурни, че ще се насладите на вашия нов каишка за часовник, но ако по някаква причина не сте доволни, в рамките на 30 дни от покупката, ние ще ви изпратим по ваш избор, 100% връщане или замяна.Освен това, вие също ще имате нашата гаранция от производителя за срок от 2 години.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси, които може да имате, и ние ще го оправим.

Декларирани характеристики