.

Органайзер за малки деца, Кошници, Етикети, Нови Занаяти за Етикети, Висящ Органайзер за играчки, Кофата за Боклук: Декор с Клипс, Украшения от Дърво, Модели за майки?

Органайзер за малки деца, Кошници, Етикети, Нови Занаяти за Етикети, Висящ Органайзер за играчки, Кофата за Боклук: Декор

BGN 12.00

Сума
Налично за поръчка

синтетичен материалДървен кръг кръг за съхранение на играчките : - по дизайн, но практичен за използване у дома, в ясли и детската градина.Скрин-органайзер за детска стая : малък и компактен размер, лесно и удобно за носене и съхранение, полезен и декоративни храсти, уникален и луксозен.Дървени кръгове на кошницата : Интелигентен дизайн, полезен и изключителен органайзер за играчки, може да бъде за дома, детската градина.Дървена етикет за кошници : Дървена етикет може да бъде биркой за съхранение на играчки, интериор за детската, биркой за организатор на детски играчки, полезни и декоративни.Дървени кръгли етикети : Дървени кръгли етикети - Интелигентен дизайн, полезни и са отлични за използване в органайзерах за играчки, могат да бъдат за дома, детската градина.Списък на пакетите 64 x дървени кръгли етикети Характеристики -той Е малък и компактен размер, лесно и удобно за носене и съхраняване, е полезен и цветна, уникална и луксозна дървена кръгла украшение. - Той е изработен от материал, трайно и безопасно, отлично и лесно, служител дълго време дървен кръг за бирок. - Кръгла дървена виси етикет с орнаменти лесен и удобен за употреба, различна дума и отчетливо изображение за печат, лесно се идентифицира, ви носи много удобство Дървени тагове за организатор на детски играчки.12 инча Дървен кръг кръг за организатор на детски играчки. - Цвят : Етикети за дрехи цвета на дървото. - Материал : Дърво, дървени етикет, на етикета кошница. -Чудесно качество на изработката, фина текстура, гладка повърхност, не се притеснявайте за това, че пораните ръце дървени бирками за съхранение. - Интелигентен дизайн, полезен и изключителен органайзер за играчки, може да бъде за дома, дървени тагове за детска градина за декор на детска.Информация за стоки, Дървен кръг кръг за съхранение на играчки Кръгли дървени бележки са полезни и са отлични, с различни надписи и щампи на изображения, органайзер за съхранение на играчки, прост и полезен, изработен от дървен материал, безопасен и надежден, гладка повърхност, не се страхуват поранить ръце, декоративна и практична за дома.

Декларирани характеристики