.

DOITOOL 50 Броя Защитно покритие за Контакт, Защитена от деца Капачка за контакт, на Кутията штепсельной вилици, Капаци за електрически контакти, Защитно покритие за де?

DOITOOL 50 Броя Защитно покритие за Контакт, Защитена от деца Капачка за контакт, на Кутията штепсельной вилици, Капаци за електрически

BGN 24.23

Сума
Налично за поръчка

Делото електрически контакт : е Направена от висококачествен полипропилен материал, има електрическа изолация и безопасно за децаЕлектрически калъф : Отлична работа, обмислена до всеки детайл, за да му се даде луксозен и красив външен вид.Подмяна на капаци контакти : Защита на изхода на Делото контакти хлабаво поставена в контакта.Защитни приспособления за контакти : Защитно покритие за детска вилици, Защитни капачки за контакти, защита от деца, Електрическа защита, Защитни капачки за контакти, Електрическа защита, Подобряване на дома.Капачки за стенни контакти : Тези защитни капачки за детски контакти и щепсели, предназначени за защита на децата от токов удар.Пратката включва 50 x покривала за контакти Характеристики -Цвят : бял Защитен калъф за контакт, за деца - Отличен занаят, закръглени до всеки детайл, за да му се даде луксозен и красив външен вид. Седалките за контакти. - Капачката на контакта здрав, и да си не е лесно да се прекъсне в защитни елементи на търговските обекти. - Дръж си бебе, домашен любимец или деца далеч от изхода, където те могат да бъдат изложени на токов удар, включително защита от деца. -Материал : полипропилен електрическа покритие-Размер : 3,00 X3,00 X2,00 см / 1,18 X1,18 X0 Капаци за електрически контакти. - Произведен от висококачествен полипропилен материал, има електрическа изолация и безопасно за капачки, детски контакти. - Свързване директно към електрически контакт.При ръчно вытягивании лесно се извлича защитно устройство за детска контакти.Описание Товарапластиковые капачки за контакти Търсите професионална, но защитена от деца капачка за контакта?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата защитен от деца капачка за контакти трябва да отговарят на вашите нужди. капачки за контакти - това е един от най-добрите варианти за вас.

Декларирани характеристики