.

Hegebeck 45 бр. Светло Сив Копчета от смола за Шиене на ризи, 20 мм, 15 мм, Различни Антични Копчета, Копчета с 4 Дупки, Копчета за Бродерия с Ресурс за ремонт на ръчно изработ?

Hegebeck 45 бр. Светло Сив Копчета от смола за Шиене на ризи, 20 мм, 15 мм, Различни Антични Копчета, Копчета с 4 Дупки, Копчета

BGN 3.08

Сума
Налично за поръчка

【Уникален дизайн】 копчета от смола може да е идеално се комбинира с цветове и стилове на повечето видове дрехиБутони за ръчна работа за пришивания с кръгла край граничи с предварително пробити отвори за панти и лесно изтича в кърпа.Всяка пуговица разполага с 4 дупки за осигуряване на надеждна фиксация. 【Отличен материал】 на Бутоните са изработени от висококачествена смола.Повърхността на копчета от смола за бродерия гладка, здрава и трайна.Дойде копчета, може да се монтира с лепило, тиксо, конци, дантели и много други.Издържа на повечето условия на работа, бутони, изобщо не е лесно да се прекъсне. 【Предпоставка включва】 копчета от смола на помещение включва 30 бр. х малка светло сив пуговица (15 мм/0,59 инча), 15 бр. х голямо светло сив пуговица (20 mm/0,79 инча); Размер на шивашката кутията : 150 mm * 80 mm * 20 mm/5,9x3,15x0,79 см (Д х Ш х В). 【Комплексно използване】 копчета от смола за шиене могат да бъдат използвани в модерните рокли, тренчах за по-възрастните дами, ежедневни якета, частна модни дрехи по поръчка, униформа, аксесоарите за облекла, дамска чанта-тоут, бижута направи си САМ art занаятите. 【Гаранция И предупреждение】 Шиене на копчета Hegebeck асорти за бродерия може да се прилага в различни ситуации, можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви проблеми с нашата шивашка пуговицей, ние ще решим проблема възможно най-скоро.За дребни неща не са подходящи за деца под три години, моля, пазете ги далеч от деца. 【Уникален дизайн】 копчета от смола може да е идеално се комбинира с цветове и стилове на повечето видове дрехи.Бутони за ръчна работа за пришивания с кръгла край граничи с предварително пробити отвори за панти и лесно изтича в кърпа.Всяка пуговица разполага с 4 дупки за осигуряване на надеждна фиксация. 【Отличен материал】 на Бутоните са изработени от висококачествена смола.Повърхността на копчета от смола за бродерия гладка, здрава и трайна.Дойде копчета, може да се монтира с лепило, тиксо, конци, дантели и много други.Издържа на повечето условия на работа, бутони, изобщо не е лесно да се прекъсне. 【Предпоставка включва】 копчета от смола на помещение включва 30 бр. х малка светло сив пуговица (15 мм/0,59 инча), 15 бр. х голямо светло сив пуговица (20 mm/0,79 инча); Размер на шивашката кутията : 150 mm * 80 mm * 20 mm/5,9x3,15x0,79 см (Д х Ш х В).

Декларирани характеристики