.

HANABASS Офис Декор 2шт2022 Тенис на Окачен Ежегоден Ден на Фън Червен Шуй Домашен Китайски Индивидуален Декор Традиционен Китайски Изискан Тенис на Фестивал Календари ?

HANABASS Офис Декор 2шт2022 Тенис на Окачен Ежегоден Ден на Фън Червен Шуй Домашен Китайски Индивидуален Декор Традиционен Китайски

BGN 16.81

Сума
Налично за поръчка

ЕЖЕДНЕВНА СТЕНЕН КАЛЕНДАР Е лунен календар за 2022 годинаИзработен е от висококачествени хартиени материали, много е безопасен, удобен и лесен за използване.Може да бъде поставен дом, офис, хостел и т. ИЗТЪНЧЕН ТРАДИЦИОНЕН КИТАЙСКИ календар-Класически, традиционен китайски календар приветства следващата година.СТЕНЕН КАЛЕНДАР ЗА ВСЕКИ ДЕН - Класически дизайн и ясен печат, правят този календар е уникално и ретро-дизайн. ЛУНЕН КАЛЕНДАР на 2022 година - Стенен календар на 2022 година по лунния календар е богат на съдържание.Веднага можете да проверите дата и слънчеви условия.КИТАЙСКИ ЛУНЕН И СЛЪНЧЕВ КАЛЕНДАР - Това е китайски дневен календар на 2022 година. ЕЖЕДНЕВНА СТЕНЕН КАЛЕНДАР Е лунен календар за 2022 година.Изработен е от висококачествени хартиени материали, много е безопасен, удобен и лесен за използване.Може да бъде поставен дом, офис, хостел и т. ИЗТЪНЧЕН ТРАДИЦИОНЕН КИТАЙСКИ календар-Класически, традиционен китайски календар приветства следващата година.СТЕНЕН КАЛЕНДАР ЗА ВСЕКИ ДЕН - Класически дизайн и ясен печат, правят този календар е уникално и ретро-дизайн. ЛУНЕН КАЛЕНДАР на 2022 година - Стенен календар на 2022 година по лунния календар е богат на съдържание.Веднага можете да проверите дата и слънчеви условия.КИТАЙСКИ ЛУНЕН И СЛЪНЧЕВ КАЛЕНДАР - Това е китайски дневен календар на 2022 година. Осъществяване на списък 1 x китайски календар Характеристики-Фигура ясен, а цвят е ярък, че е декоративен и универсален. - Това е китайски календар за 2022 година. изработен от хартия фина работа. - Цвят : червен. - Класически дизайн и ясен печат, правят този календар е уникално и винтажным. - Стенен календар е богат на съдържание, можете да погледнете датата и слънчеви условия. - Календар може да бъде окачен на стената, което е много удобно. - Материал : Хартия. - Размер : прибл.Описание на продукта китайски лунен и слънчев календар Е подходящ за подаръци за вашето семейство и приятели за Нова година.Изискан традиционен китайски календар Това е традиционен китайски календар за 2022 година.Ежедневна стенен календар Той ви предлага показване на датата и двадесет и четири слънчеви условия.стенен дневен календар е изработен от прекрасния материал, който се отличава с изтънченост и дълголетие.

Декларирани характеристики