.

Безплатен 1 бр. Скоростна Кутия За Опаковане на Вино Ретро Декор Дървена Кутия с Капак на Античен Декор Дървен Калъф за Опаковане на Подаръци, Кутии за подаръци, Вин?

Безплатен 1 бр. Скоростна Кутия За Опаковане на Вино Ретро Декор Дървена Кутия с Капак на Античен Декор Дървен Калъф за Опаковане

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

синтетичен материалКутия за съхранение на вино : дървена кутия за вино, Подходящи за празнични подаръци, подарък опаковки за червено вино.Дървена ковчег за шампанско : Вино ковчег е направен от естествено дърво, която е различна издръжливост и по-добра защита за бутилки, топлоизолация, подходящи за съхранение на вино в бутилки.Подарък кутия за вино : Незаконченная дървена кутия за вино в естествен и прост стил ще направи вашата бутилка вино и по-привлекателна.Калъф за опаковане на вино : това е чудесно решение за съхранение в дома си, защитата на бутилки от светлина и чужди тела.цената е и най-ниската цена за разумна функционалност.Декоративна дървена кутия за вино : Проектиране с модел на повърхността, дискретен и луксозен за подаръци по време на празник или парти. синтетичен материал.Кутия за съхранение на вино : дървена кутия за вино, Подходящи за празнични подаръци, подарък опаковки за червено вино.Дървена ковчег за шампанско : Вино ковчег е направен от естествено дърво, която е различна издръжливост и по-добра защита за бутилки, топлоизолация, подходящи за съхранение на вино в бутилки.Подарък кутия за вино : Незаконченная дървена кутия за вино в естествен и прост стил ще направи вашата бутилка вино и по-привлекателна.Калъф за опаковане на вино : това е чудесно решение за съхранение в дома си, защитата на бутилки от светлина и чужди тела.цената е и най-ниската цена за разумна функционалност.Декоративна дървена кутия за вино : Проектиране с модел на повърхността, дискретен и луксозен за връчване на подаръци по време на празник или парти.Осъществяване на списък 1 x кутия за вино Характеристики - Размер : 35,00 X10,00 X10,00 см. /13,76 X3,93 X3,93 инча, опаковки, кутии за подаръци. - Цвят : Кутия за опаковане на вино, дървен цвят. - Материал : Дърво Подарък кутия за вино с гравиран върху дърво. - Вино кутия - това не е само кутия за съхранение, но и красива украса за вашия дом винтажного винен шкаф. - Това е изключително елегантна кутия за червено вино, за да е подходяща за една опаковка от червено вино, Ретро-кутия за вино, декоративна дървена кутия за вино с капак, кутия за опаковане на вино, домакински кутия за вино, дървена кутия за вино, реколта кутия за съхранение. - Дизайн в селски стил с красива картина дърворезба, нежна и полезна дървена кутия за бутилки.

Декларирани характеристики