.

Органайзер за обеци Codant, 7-Слойный монтиран на стената lcd Дисплей За съхранение на ушни гвоздиков, Висящ Органайзер за обеци с голям Капацитет От черен метал.

Органайзер за обеци Codant, 7-Слойный монтиран на стената lcd Дисплей За съхранение на ушни гвоздиков, Висящ Органайзер за обеци

BGN 14.99

Сума
Налично за поръчка

【Лесно да се съхранява на обеци в ред】 На стойка за бижута разполага с 84 дупки за обеци, така че този титуляр за обеци с капацитет до 42 двойки обициВие можете с лекота да се мотае любимите си шипове, висящи обеци и обръчи.Достатъчно незабавно да разгледа всичките си обеци, вече няма нужда да се рови в чекмеджето на бюрото или ковчега за бижута. бързо намерете подходяща украса за вашето заедно, спестявайки вашето време.Този органайзер-държач за обици се използва с карти-притежатели, за обици, за да го увеличи обемът, както е показано на фигура 5. 【Уникален титуляр за обици и идеален избор за подарък】 Размери на притежателя за обеци с голям капацитет : 18 см височина х 12 см в ширина (за тесните стени), произведени от висококачествена въглеродна стомана, покрита с класическите черно аэрозольным пластмаса, бързо намерете подходяща украса за вашето облекло, спестявайки вашето време.Този титуляр-органайзер за обеци ще се превърне в чудесен избор за подарък за всяко момиче или жена. 【ЛЕСНО се монтира на СТЕНАТА】 комплектът включва 4 сверхпрочных, прости за използване на винт /анкера, които можете да използвате за гипсокартоне, каменна зидария, тухлени или мазилка.Можете да го инсталирате на вратата, стената, вътре в шкаф, нощни шкафчета и гардероб. 【100% Задоволително следпродажбено обслужване】 Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти продукти с най-високо качество и задоволителни услуги.Ако имате някакви проблеми с CODANT, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време. 【Лесно да се съхранява на обеци в ред】 На стойка за бижута разполага с 84 дупки за обеци, така че този титуляр за обеци с капацитет до 42 двойки обици.Вие можете с лекота да се мотае любимите си шипове, висящи обеци и обръчи.Достатъчно незабавно да разгледа всичките си обеци, вече няма нужда да се рови в чекмеджето на бюрото или ковчега за бижута. бързо намерете подходяща украса за вашето заедно, спестявайки вашето време.Този органайзер-държач за обици се използва с карти-притежатели, за обици, за да го увеличи обемът, както е показано на фигура 5. 【Уникален титуляр за обици и идеален избор за подарък】 Размери на притежателя за обеци с голям капацитет : 18 см височина х 12 см в ширина (за тесните стени), произведени от висококачествена въглеродна стомана, покрита с класическите черно аэрозольным пластмаса, бързо намерете подходяща украса за вашето облекло, спестявайки вашето време.

Декларирани характеристики