.

Дамски Чанта за обяд HONYMUM, Голям Изолиран Обяд-Бокс за жени, Запечатани Чанта-Хладилник за обяд с Притежателя на Бутилки, Женствена Чанта за Обяд, Ланчбокс за възрас?

Дамски Чанта за обяд HONYMUM, Голям Изолиран Обяд-Бокс за жени, Запечатани Чанта-Хладилник за обяд с Притежателя на Бутилки,

BGN 12.79

Сума
Налично за поръчка

【Женствена чанта за обяд с множество джобове】 Голяма чанта за обяд с размери 13 "* 5,5" * 11" (Д x Ш x В), с основно отделение за съхранение на вещи от първа необходимост, два странични джоба са подходящи за съхранение на бутилки, чадъриПреден джоб с цип и заден джоб позволяват безопасно да се съхранява портфейл, ключове, карти, мобилен телефон, ножове, вилици и т. 【Забележителна изолирано чанта за обяд】 - Чанта за обяд са изработени от висококачествена водоустойчива найлонов плат.Случайна алуминиево фолио (подплата) поддържа храни, пресни или охладени в продължение на 8-12 часа.Сверхпрочная метален цип и усилване в ключов момент на напрежение, осигуряват дълъг експлоатационен живот. 【100% стягане и лесна за почистване】 Нашата чанта-хладилник/loncheras para hombres е изработена от водоустойчива подплата от алуминиево фолио, устойчиво на петна.Вътрешни и външни слоеве лесно да се изтрият.Широко отвореният дизайн позволява лесен достъп и предотвратява вытекание течности от съда.Ограничаване на времето за почистване.Идеална фризера чанта за обяд за жените, работещи / пътуващи. 【3 начина за удобно носене】 Чрез мека дръжка и съемному ремешку тази чанта-тоут за обяд предлага три алтернативни варианта за носене по време на работа.Можете удобно опаковката на храната с помощта на тази дамски чанти-тоут за обяд в офиса, на работа, на къмпинг, на пикник на открито, на плажа, в един ден пътуване. 【Идеален избор за подарък】-Нашата чанта за обяд - идеалният подарък за себе си, приятелите, колегите, жените.Ако имате някакви въпроси относно нашия пакет за обяд, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа. гаранция за безплатен обмен и връщане е 90 дни.

Декларирани характеристики