.

2023 Нова Ключалка за входната врата на АВТОБУСА без ключ, Ключалка за Входната Врата на АВТОБУСА Без ключ със стоманена сърцевина за АВТОБУСА, Кемпера и туристическ?

2023 Нова Ключалка за входната врата на АВТОБУСА без ключ, Ключалка за Входната Врата на АВТОБУСА Без ключ със стоманена

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Е ПОДХОДЯЩ за повечето кемперов】 Замества от най-популярните замъци дупка 3,75 "x е 2Той е подходящ за дебелина на вратата 1,25 "-1,5". Моля, проверете размера и стила на ключалки на вашия къмпинг, преди да купите. 【3 НАЧИНА за ОТКЛЮЧВАНЕ на】 - Три начина отключване, включително и парола, ключ и дистанционно управление.Заключване на АВТОБУСА може да бъде отключена дистанционно от разстояние 20 м / 65 метра.Този замък от АВТОБУСА без ключ съдържа 2 ключа дистанционно управление, 2 механичен ключ.Ефективно предотвратите проблема, заключающуюся в това, че на електрическа брава на АВТОБУСА не може да бъде отключен след като картата бъде изгубена при наличието на само един ключ за дистанционно управление. 【Водоустойчиви и издръжливи】- Корпусът е изработен от огнестойкого метал и нейлонового материал, водоустойчив IP65, пожароустойчивост UL-94 V2, за продължителна употреба на открито.Издръжливи и устойчиви на корозия. 【Лесна инсталация】 Нашата система за заключване на вратите на АВТОБУСА за влизане без ключ е лесен за инсталиране.Комплектът включва 1 * система за заключване на вратите на АВТОБУСА, 2 * ключодържатели, 4 * механични ключове, 4 * батерии тип АА, 1 * отвертка, инсталация на оборудване и ръководство за инсталиране.Можете да се запознаете с ръководството или разгледай поясняющее видео в Интернет, за да го инсталирате. 【Многоступенчатое прилагането на】 брави АВТОБУСА с бесключевым вход широко се използват в каплевидных прицепах, сгъване прицепах, места за паркиране прицепах, туристически прицепах, 5-ти колелото, игрушечном тягаче и т. Той е прост и лесен, и те могат да бъдат управлявани от разстояние с помощта на дистанционно управление. 【Е ПОДХОДЯЩ за повечето кемперов】 Замества от най-популярните замъци дупка 3,75 "x е 2.Той е подходящ за дебелина на вратата 1,25 "-1,5". Моля, проверете размера и стила на ключалки на вашия къмпинг, преди да купите. 【3 НАЧИНА за ОТКЛЮЧВАНЕ на】 - Три начина отключване, включително и парола, ключ и дистанционно управление.Заключване на АВТОБУСА може да бъде отключена дистанционно от разстояние 20 м / 65 метра.Този замък от АВТОБУСА без ключ съдържа 2 ключа дистанционно управление, 2 механичен ключ.Ефективно предотвратите проблема, заключающуюся в това, че на електрическа брава на АВТОБУСА не може да бъде отключен след като картата бъде изгубена при наличието на само един ключ за дистанционно управление.

Декларирани характеристики