.

LZYMSZ, 5 БР., Реколта Метална Лидице Знак, Табела-Плакат, Тук се Практикува Групова Терапия, Стенни Декорации за кафе-бар, Пъб, в Дома (30X20 см)

LZYMSZ, 5 БР., Реколта Метална Лидице Знак, Табела-Плакат, Тук се Практикува Групова Терапия, Стенни Декорации за кафе-бар,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Тези стикери в ретро стил са изработени от висококачествена метална ламаринаВодоустойчив и издръжлив, не ръждясва, лесен за почистване. Размер : 30 х 20 см (11,8 *7,9 инча).Идеално за декорация на стените : подходящ за барове, кафенета, ресторанти, билярдни, хотели, клубове, домашни стени и други места за създаването на прости и стилна атмосфера.Просто подвешивание : Тенекеджия стикери могат да се поставят на масата или да виси на стената.Четири малки предварително просверленных дупка във всеки ъгъл на тази снимка може да бъде прикрепен към стената с помощта на ноктите на 4 ъглите или на двустранния на лентата. Ретро дизайн : креативен, елегантен, модерен, идеален подарък за приятели.Тези стикери в ретро стил са изработени от висококачествена метална ламарина.Водоустойчив и издръжлив, не ръждясва, лесен за почистване. Размер : 30 х 20 см (11,8 *7,9 инча).Идеално за декорация на стените : подходящ за барове, кафенета, ресторанти, билярдни, хотели, клубове, домашни стени и други места за създаването на прости и стилна атмосфера.Просто подвешивание : Тенекеджия стикери могат да се поставят на масата или да виси на стената.Четири малки предварително просверленных дупка във всеки ъгъл на тази снимка може да бъде прикрепен към стената с помощта на ноктите на 4 ъглите или на двустранния на лентата. Ретро дизайн : креативен, елегантен, модерен, идеален подарък за приятели.Технически характеристики Материал : Метална tin Размер : 30x20 см (11,8 * 7,9 инча) на Помещение и включва : 6 x стенен интериор с метални рисувани Характеристики ▶ Подходящ за барове, кафенета, ресторанти, билярдни, хотели, клубове, домашни стени и други места за създаването на прости и стилна атмосфера. ▶Ретро дизайн, творчески, договор, модерен, идеален подарък за приятели. ▶ е подходяща за използване на закрито или на открито.Тя може да се поставят на масата или да виси на стената. ▶Четири малки предварително просверленных дупка във всеки ъгъл на тази снимка може да се прикрепя към стената с помощта на ноктите на 4 ъглите или на двустранния на лентата.Забележка ① Моля, оставяйте малко отклонение в размер от ръчно измерване. ② От светлинни ефекти и покажете, моля, оставяйте една малка разлика в цвета между образ и обект.

Декларирани характеристики