.

NatureLab. TOKYO Perfect Shine Oil Mist: Маслен мъгла за коса за хидратация, защита и придаване на невероятен блясък I 1 ет. унция / 30 мл

NatureLab. TOKYO Perfect Shine Oil Mist: Маслен мъгла за коса за хидратация, защита и придаване на невероятен блясък I 1 ет.

BGN 6.40

Сума
Налично за поръчка

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ да блесне Подобри цвета и придайте блясък с помощта на нашия маслена мъгла за коса, съдържащи светлоотразителни влакна платина.Просто нанесете мъгла върху суха коса, за да им е огледално покритие.СЕ ХРАНИ С РАСТЕНИЯ.Богатият на антиоксиданти екстракт от грозде прониква в кожата на главата, като го защитава от окислително увреждане, а микропистолет от растителни масла осигурява защита от влагата и неустоим блясък.Маслена мъгла Perfect Shine притежава освежаващо лесно, мек аромат, ПОДОБРЕНИ ПРИРОДАТА.В нашите храни на растителна основа са използвани безопасни, чисти и екологично чисти съставки.Не съдържа сулфати, парабени, фталатов, минерални масла, глутен и жестокостта към животни.Ние съчетаваме богатото наследство на Япония с най-съвременни технологии за създаване на внимателно подбрана линия на екологично чисти, иновативни продукти за грижа за косата.Мисия Nature Lab - да доведе до "силата на човечеството" и за подобряване живота на обикновените хора, използвайки силата на науката.Ярки, живи, здрави косата се постигат с помощта на нашия овлажняващ спрей Perfect Shine Oil Mist.Този микропистен е предназначен за даване на мътилката на косата невероятен блясък, хидратация и защита на всеки кичур, което му придава неустоим блясък.

Декларирани характеристики