.

RockDIG 8 фута Диаметър 5/8 инча 3: 1 Свиване тръба с двойни стени на лепило подплата, Водоустойчива обвивка на морската клас (черно-4 фута, червен-4 фута)

RockDIG 8 фута Диаметър 5/8 инча 3: 1 Свиване тръба с двойни стени на лепило подплата, Водоустойчива обвивка на морската

BGN 4.16

Сума
Налично за поръчка

Материал : полиолефинПървоначалната температура на свиване : ≥ 70 ℃.Температура пълно свиване : ≥105 ℃. Работна температура : от -45 ℃ до 125 ℃. Якост на опън : 10,4 на Ипп. Диелектрична якост : 15 кВ / мм. Напрежение : 600В. Воспламеняемость : пожароустойчивост.Свиване на тръбата се възстанови 1/3 от първоначалния си диаметър.Препоръчително е да използвате топлинна оръдието, тъй като си голям диаметър. Съотношението термоусадки 3 : 1 ви позволява да го използвате в по-голям брой приложения от свиване тръба 2 : 1.Благодарение на вътрешния слой адгезивного лепило тръба shink може приклеиваться с жиците и стержням по-здраво, отколкото тръба shirnk в съотношение 2 : 1.Това осигурява по-висока ефективност капсулиране.Препоръчително е да използвате топлинна оръдие за по-добра свиване.Термосвиваеми тръби с лепило подплата притежават отлична герметичностью за широк спектър от електрически приложения, включително автомобилна и морски нишки, кабели, свързване на кабели, прекъсванията и преходите между конектори и кабели.Изберете размер свиване тръба : измерва се и се уверете, че диаметър повече от 1/3 от диаметъра на свиване тръба.След това поставете тел в термоусадочную тръба, използвайте по-лека за отопление, ако тръбата е с малки размери, използвайте топлинна пистолет за отопление, ако тръбата е в голям размер, тел докато не бъде плътно увита. свиване тръба 3 : 1 да намалее до 1/3 от първоначалния диаметър, се препоръчва да се използва топлинна пистолет за неговото отопление.Двухстенная лепило агент на лигавицата с покритие термоклеем-расплавом осигурява водоустойчив уплътнения.Диаметър : 5/8 инча (15 мм).Цвят-Дължина : Черен-4 фута (1 фут * 4шт), червен-4 фута (1 фут * 4шт).Приложение : Свиване тръба се използва за изолация на кабели, осигуряват устойчивост на износване и защита от няколко направления и твърди проводници, съединения и клемм при електрически работи.Тя може да се използва за ремонт на изолация на кабели или техните съединения заедно, за защита на кабели или малки части от малки износване, както и за създаване на уплътнения кабелни входа, осигуряващи водоустойчива защита.Термосвиваеми тръби се използват за изолация на кабели, осигуряват устойчивост на износване и защита от няколко направления и твърди проводници, съединения и клемм при електрически работи.

Декларирани характеристики