.

30 Бр. Комплект вложки за ремонт на резба M5/M6/M8, който е Съвместим Набор от ръчни инструменти за ремонт на автомобили (Цвят: M8)

30 Бр. Комплект вложки за ремонт на резба M5/M6/M8, който е Съвместим Набор от ръчни инструменти за ремонт на автомобили (Цвят:

BGN 50.15

Сума
Налично за поръчка

комплект за ремонт на резби 30шт, състоящ се от 25 телени резбови вложкиИдеален за възстановяване на повредени резби, подходящ за ремонт на двигателя и други автомобилни части.Приложение за стомана, чугун и алуминий.Може да се използва при ежедневната ремонт, ремонт на автомобили, сверлильных станове и т. е Изработен от висококачествен материал, здрав и издръжлив на употреба. комплект за ремонт на резби 30шт, състоящ се от 25 телени резбови вложки.Идеален за възстановяване на повредени резби, подходящ за ремонт на двигателя и други автомобилни части.Приложение за стомана, чугун и алуминий.Може да се използва при ежедневната ремонт, ремонт на автомобили, сверлильных станове и т. е Изработен от висококачествен материал, здрав и издръжлив на употреба.Технически характеристики : Материал на резбови вложки : неръждаема стомана, на Резба метчик и материали, тренировки : HSS Гаечен ключ : електрофореза на повърхността Цвят : както е показано на фигура Размер на ключ : 55 * 20 mm/2,17 * 0,79 инча Спецификация на резба (по избор) : M5 / M6 / M8 Как да използвате : 1. Высверлите повредената резба с помощта на тренировки с правилния размер (включени в комплекта) 2. Отново да пробия дупка с помощта на включения метчика 3. Поставете свернутую спирала поставяне на апликатора на 4. Вверните макара в отливку 5. С помощта на инструмент за облекчаване на первази, snap на разстояние етикет за вмъкване 6. Дърворезба реновирана и готова за употреба.Пратката включва : 25 х резбови вложки 1 х Инструмент за облекчаване на первази 1 х Инсталационен инструмент 1 х гаечен ключ 1 х адаптер метчик 1 х тренировка.

Декларирани характеристики