.

Опаковка сапун ZCxiyu Квадратен Керамични Опаковка от сапун, Кухня, трапезария, Баня, Захранващи сапун за съдове, Помпа за Душ Гел, Шампоан, Бутилка за лосион за Еднокр?

Опаковка сапун ZCxiyu Квадратен Керамични Опаковка от сапун, Кухня, трапезария, Баня, Захранващи сапун за съдове, Помпа за

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

▲ Използвайте и попълване - бързо отваряйте с помощта на необходимото количество сапун веднага след натискане, лесно попълване и измийте ◆ Корона на помпата е изработена от материал ABS + хром.Той не ръждясва, е трайна и остава свеж при излагане на вода. ◆ устойчиви на корозия керамични дизайн поддържа външния си вид в продължение на много години на продължителна употреба. ◆ Класика и нежен външен вид му позволява идеално се вписват в съвременната среда на обитаване. ◆ Бутилка красива и нежна, а отдолу нескользящее, което предотвратява подхлъзването на дъното и тоалетна масичка.Той е поставен на масата, и лесно се изхвърлят. ▲ Използвайте и попълване - бързо отваряйте с помощта на необходимото количество сапун веднага след натискане, лесно попълване и измийте. ◆ Корона на помпата е изработена от материал ABS + хром.Той не ръждясва, е трайна и остава свеж при излагане на вода. ◆ устойчиви на корозия керамични дизайн поддържа външния си вид в продължение на много години на продължителна употреба. ◆ Класика и нежен външен вид му позволява идеално се вписват в съвременната среда на обитаване. ◆ Бутилка красива и нежна, а отдолу нескользящее, което предотвратява подхлъзването на дъното и тоалетна масичка.Той е поставен на масата, и лесно се изхвърлят. ▲ За многократна употреба и е универсален - за многократна употреба и многократно използване, екологичен и икономичен, може да се използва за приготвяне на течен сапун, сапун за миене на съдове, лосион, течност за изплакване на устата, етерично масло, масажно масло и т. Опаковка сапун е изискан дизайн.това ви хареса! ! !Наименование : Опаковка за сапун Цветова класификация : бяло, черно, сиво, синьо, кафяво, червено Материал : керамика; корона помпа - ABS Хром Обем : 370 млразмер : 15.5 * 7 * 7 cm Scope : санитарен възел, кухня, хотел, семеен, на закрито, тоалетна, обществени места и др подсказка1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Обикновено ние изпращаме стоки много бързо, а времето за транспорт е 15 ~ 20 дни. По време на снимане на действителния цвят на изображението може да се различават леко от цвета на изделия от осветление, камери, ъгъл на наклона и т.

Декларирани характеристики