.

JEREVER Акрилни Мебелни Крака Подмяна диван капаци на Краката Шкаф Модерен Прозрачен Декор САМ Крачета Тънки Стил Комплект от 4 хромированных (7,8 инча)

JEREVER Акрилни Мебелни Крака Подмяна диван капаци на Краката Шкаф Модерен Прозрачен Декор САМ Крачета Тънки Стил Комплект

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Тези модерни крака, изработени от прозрачен акрил с хромирани метални детайли, непринудена елегантност, съвременен вид средата на векаПодходящ за всички стилове на обзавеждане : шкафа, шкафчета, поставка за телевизор, серванта, шкафа и т., Акрилни крака здрава, за поддръжка на мебели, подмяна на съществуващите крачета този нов стил или помагат за увеличаване на височина на всички видове мебели.Лесен монтаж, 4 части акрилни крака, прикрепени с помощта на болтовете за окачване на 5/16 " и са снабдени с инструменти за монтаж плочи за монтаж. включително и 4x Т-образните гайки, 12x винтове 4 x шайби от PVC. Различни размери за бързо и удобно за модернизация на вашите мебели. Височина 4,7 "/7,8 " инча (с изключение на болт за окачване), крака за мебели от 4шт издържат на тегло до 800 кг.Малка силиконова подплата на дъното предпазват пода от надраскване и нежелан шум при преместване на мебели.Приказно акрилни крака придават на мебелите съвременен вид от висок клас! Здрав и декоративни, лесни за инсталиране, закрепени с помощта на висящи болтове 5/16 " и е снабден с инструменти за монтаж плочи за монтаж. комплектът включва 4 Т-образна гайка, 12 винтове, 4 шайби от PVC.Обновете цялата си мебели, сменете си старите крака на луксозни прозрачни крачета - достъпен начин за актуализиране на първокласен външен вид на вашите мебели. идеален за мека мебел, шкаф, поставка за телевизор, серванта, шкафа и т.

Декларирани характеристики